Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mennyi esély van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi esély van kifogni manapság egy olyan nőt, akin nem mentek át sokan?

Figyelt kérdés

Közismert mondás, ha egy férfi válaszol, oszd el 3-mal, ha egy nő, szorozd meg 3-mal a szexuális partnerek számát. Olyan nőt szeretnék kifogni, aki 30 körüli és maximum 5-6 partnere volt ténylegesen, nem csak bemondásra, aztán később szembesülnék, hogy az az 5-6 valójában minimum 15-16, vagy több.

Mi ez a hülyeség a nőknél, hogy ki kell élniük magukat 30 éves korukig? Szégyellje magát a többség. Én 32 éves férfiként 3 nővel jártam és feküdtem le. Sosem volt bennem ilyesmi, hogy végig kell qrnom a várost, pedig imádom a szexet, de fix partnerrel.

2020. szept. 13. 09:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
71%

Vannak ilyen lelki sérült indulatos pszihopata hangulatemberek,

akik azt hiszik, hogy mindig csak nekik van igazuk.

2020. szept. 13. 10:57
 22/29 anonim ***** válasza:
75%

Soha nem próbáltál még kompromiszumot kötni a másikkal?

És türelmesebb lenni vele?

Ezek után ne csodálkozz, ha minimum évente új partner után kell nézned.

Viszont akkor te sem vagy különb, mint a "rossz rib*nc-ok".

2020. szept. 13. 11:08
 23/29 anonim ***** válasza:
12%
Mo.-n semmi. Nincs mit szégyellni ezen a kérdésen, inkább elgondolkodtandó az eredmény...
2020. szept. 13. 11:11
 24/29 anonim ***** válasza:
52%
Utolso igaz
2020. szept. 13. 11:40
 25/29 anonim ***** válasza:
56%

Mindenki azt csinál a testével, amit akar. A középkori felfogásod az, amit inkább szégyellni kellene.

Az, hogy neked nem jött össze több numera, és másoknak meg igen, nem jogosít fel arra, hogy ítélkezz mások felett.

2020. szept. 13. 12:56
 26/29 anonim ***** válasza:
52%
Inkább az a ciki,ha kevés pasival volt az ember lánya... Pedig én már 35 körül vagyok,de már a középkorúaknál is ez van.
2020. szept. 13. 15:10
 27/29 A kérdező kommentje:
#25: büszke lehetsz a neoliberális, erkölcsi magaslatokba emelkedni képtelen, fogyasztói társadalmi mivoltodra. Gyökér.
2020. szept. 13. 15:39
 28/29 anonim ***** válasza:
2020. szept. 13. 16:59
 29/29 anonim ***** válasza:
45%
kérdező ,ennek a kérdésnek mia célja? hogy itt éld ki magtad mert az életben egy nyomorult luzer vagy?
2020. szept. 13. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!