Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mennyi esély van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi esély van kifogni manapság egy olyan nőt, akin nem mentek át sokan?

Figyelt kérdés

Közismert mondás, ha egy férfi válaszol, oszd el 3-mal, ha egy nő, szorozd meg 3-mal a szexuális partnerek számát. Olyan nőt szeretnék kifogni, aki 30 körüli és maximum 5-6 partnere volt ténylegesen, nem csak bemondásra, aztán később szembesülnék, hogy az az 5-6 valójában minimum 15-16, vagy több.

Mi ez a hülyeség a nőknél, hogy ki kell élniük magukat 30 éves korukig? Szégyellje magát a többség. Én 32 éves férfiként 3 nővel jártam és feküdtem le. Sosem volt bennem ilyesmi, hogy végig kell qrnom a várost, pedig imádom a szexet, de fix partnerrel.

2020. szept. 13. 09:46
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
43%

Inkább te szégyeld magad

Semmi közöd kinek hány partnere volt

2020. szept. 13. 09:47
 2/29 A kérdező kommentje:
Szégyelld magad!
2020. szept. 13. 09:49
 3/29 anonim ***** válasza:
71%
Hát ez jó😀😀
2020. szept. 13. 09:51
 4/29 anonim ***** válasza:
72%

"Közismert mondás, ha egy férfi válaszol, oszd el 3-mal, ha egy nő, szorozd meg 3-mal a szexuális partnerek számát. "

Ez maximum az olyanoknál közismert akiknek addig terjed ki az intelligenciája, hogy azt hiszi egy nő kevesebb lesz attól, mert több partnere volt. Ez nem a nőt minősíti hanem egy dologról árulkodik. Mégpedig az ilyen emberek önbizalomhiányáról.

Én amennyiben nő lennék azonnal kikosaraznám az ilyeneket akik ez alapján ítélkeznek.

2020. szept. 13. 09:53
 5/29 anonim ***** válasza:
41%

Ne általánosíts.

Ez a szorozd meg egy hülyeség.

2020. szept. 13. 09:54
 6/29 anonim ***** válasza:
54%

Jogos szerintem. De sajna már olyan vilagot elunk, hogy nem tartjak magukat noknek ha nem jart bennuk legalabb 50 kulonbozo farok...

Abban igazuk van a tobbi valaszolonak, hogy mashoz semmi kozod, de viszont akivel kialakuloban van valami ahhoz nagyon is kozod van.

Sok pasinak nem tudom, hogy van kedve megcsokolni vagy mrgpuszilni egy lanyt akinek a szajaban tobb farok jart es annak a ge.cije. Az arcan hany ember ge.cije lefolyt ok meg buszken puszilgatjak...

2020. szept. 13. 09:55
 7/29 A kérdező kommentje:
Jó, de van alapja.
2020. szept. 13. 09:55
 8/29 anonim ***** válasza:
74%
mennyi az IQ-d? csak úgy érdekel
2020. szept. 13. 09:59
 9/29 anonim ***** válasza:
89%
Ez a mondás Amerikai pitében volt mint poén, semmi valóság alapja. Társadalmi elvárások miatt viszont nem ritka, hogy a férfiak tulozni szeretnék, nők pedig szerényebbek. Ismerkedtem már olyan 23 éves nővel aki szűz volt és olyannal is aki már több kapcsolaton túl volt. Nem minden nő fekszik össze mindenkivel, elég buta általánosítás.
2020. szept. 13. 10:01
 10/29 anonim ***** válasza:
72%
"Szégyellje magát a többség" - az hogy te vágysz valamire és nem kapod meg, azért még nem kellene gyűlölnöd a fél világot. Mi sem mondjuk meg neked hogy élj, te se mond meg nekünk.
2020. szept. 13. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!