Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi esély van kifogni manapság egy olyan nőt, akin nem mentek át sokan?
Közismert mondás, ha egy férfi válaszol, oszd el 3-mal, ha egy nő, szorozd meg 3-mal a szexuális partnerek számát. Olyan nőt szeretnék kifogni, aki 30 körüli és maximum 5-6 partnere volt ténylegesen, nem csak bemondásra, aztán később szembesülnék, hogy az az 5-6 valójában minimum 15-16, vagy több.
Mi ez a hülyeség a nőknél, hogy ki kell élniük magukat 30 éves korukig? Szégyellje magát a többség. Én 32 éves férfiként 3 nővel jártam és feküdtem le. Sosem volt bennem ilyesmi, hogy végig kell qrnom a várost, pedig imádom a szexet, de fix partnerrel.
Inkább te szégyeld magad
Semmi közöd kinek hány partnere volt
"Közismert mondás, ha egy férfi válaszol, oszd el 3-mal, ha egy nő, szorozd meg 3-mal a szexuális partnerek számát. "
Ez maximum az olyanoknál közismert akiknek addig terjed ki az intelligenciája, hogy azt hiszi egy nő kevesebb lesz attól, mert több partnere volt. Ez nem a nőt minősíti hanem egy dologról árulkodik. Mégpedig az ilyen emberek önbizalomhiányáról.
Én amennyiben nő lennék azonnal kikosaraznám az ilyeneket akik ez alapján ítélkeznek.
Ne általánosíts.
Ez a szorozd meg egy hülyeség.
Jogos szerintem. De sajna már olyan vilagot elunk, hogy nem tartjak magukat noknek ha nem jart bennuk legalabb 50 kulonbozo farok...
Abban igazuk van a tobbi valaszolonak, hogy mashoz semmi kozod, de viszont akivel kialakuloban van valami ahhoz nagyon is kozod van.
Sok pasinak nem tudom, hogy van kedve megcsokolni vagy mrgpuszilni egy lanyt akinek a szajaban tobb farok jart es annak a ge.cije. Az arcan hany ember ge.cije lefolyt ok meg buszken puszilgatjak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!