Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokhoz szólna a szexuális jellegű/esztétikai kérdésem, akik a husibb lányokra buknak: Mi izgat bennük?
Jelenleg enyhèn túlsúlyos vagyok. 160cm 70g. De voltam màr edzett 53kg-os 3 évig és anorexiás 47 kg-al 5 évig. Normál testalkatú is hellyel-közzel. Sajnos a stressz vègett (ès mert anémiásan leállt az anyagcserém, míg azt helyre nem hoztam) az evèszavarom tönkretette a tökèletes alakomat ( ezt úgyértem, hogy a személyes maximumom, amit ki tudtam hozni a testemből).
De amíg ideiglenesen olyan vagyok most, amilyen szeretném, ha az önértékelésem nem amortizálódna tovább és a helyzetemben, míg ez az állapot fennáll próbálom a legjobbat kihozni belőle. Jó érzés, ha tudom, hogy van aki gerjed a telt/ molett/telkarcsú ( nem is tudom minek nevezzem) alakra is.
De aki erre izgul miért pontosan és mit kedvel benne?
(Trollok kíméljenek. Nèlkülük is roncs vagyok. )
11. Most komolyan ennyire rossz a szövegértelmezésed?
Leegyszerűsítem neked: ízlèsek és pofonok persze, de jelenleg nem az volt a kérdés, hogy kinek nem tetszenek a teltebb lányok...sőt.
Minek idejönni trollkodni és rontani a levegőt? Ráadásul nem is a kérdèsre válaszolva, hanem csak úgy brahiból'...
Tapintatosság nulla, azt is megjegyeznèm. Nem lehet túl fejledt az EQ-d se.
Remélem legalább most jobban érzed magad és ennyivel le is zárhatjuk .
Többieknek köszi, érdekes meglátásotok van. Azt azonban hozzátenném, hogy nem minden kövér (vagy telt..etc) ember boldog a közhiedelemmel ellentétben.
Kedves kérdező! Nekem szimpatikus a kérdésed, és hogy megpróbálod elfogadni magad, átértelmezni ennek a szűklátókörű világnak a sovány nő fétises valóságát, a teltebb emberek társadalmi elfogadottságát. :)
Más részről: biztos lesznek olyan emberek, akiknek a 70kg már duci. Én a nagyon telt nők híve vagyok, szerintem te még bőven átlagos vagy, nem duci. :) Ha szeretnél ismerkedni, beszélgetni, esetleg úgy döntenél hogy elengeded a sovány szépségideál iránti kényszert, akkor írj üzit.
Üdv,
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!