Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, milyen tippeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen tippeket adnátok egy férfinak aki szexkapcsolatot szeretne kialakítani egy nővel?

Figyelt kérdés
Nem fogok senkinek privát üzenetet írni, csak szeretnék női szemszögből tippeket, tanácsokat kapni.

2020. szept. 10. 15:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel az utolsó válaszoddal nem értek egyet, kérdező.

Nőként én valóban az erős, határozott férfiakat preferálom, de ez még nem azt jelenti, hogy nem mutathatja ki a gyengeségeit vagy a félelmeit. Emberek vagyunk, és - legalábbis én - eléggé gondoskodó típus vagyok, szeretek beszélgetni, mindenféléről, erősségekről, gyengeségekről egyaránt. Számomra igenis pozitív, ha egy férfi ki tudja mutatni az érzelmeit.

A nők nem szeretik a nyápic pasikat, viszont pont attól lesz egy férfi erős és határozott, hogy fel meri vállalni az érzéseit, gyengeségeit, nem csak a párjának, hanem saját magának is. Nem az vall erős jellemre, ha valaki rettenthetetlennek titulálja magát.

A kérdésedre válaszolva, én azt gondolom, hogy az őszinteség a legjobb és legegyszerűbb útja mindennek. Ha megismerkedsz egy nővel, akkor az elején érdemes tisztázni, hogy ki mit szeretne.

2020. szept. 10. 21:36
 22/28 A kérdező kommentje:
#21 Köszönöm a korrekt választ.
2020. szept. 11. 01:18
 23/28 anonim ***** válasza:
Teljesítse. Nagyon jól, mert annak ez a lényege
2020. szept. 11. 10:16
 24/28 A kérdező kommentje:
#21 Egyet értek, ez így van. Csak a 19-es úgy adta elő mintha egy barátnő azt jelentené, hogy "korodbeli mostoha anyuci extrákkal", holott ez messze nem így van.
2020. szept. 11. 16:02
 25/28 anonim ***** válasza:
Aranyapám! Szerinted Tyson megkérdezte az ellenfelétől, hogy hova üssön, amitől biztosan kifekszik? Hát nem, haver! Szépen lassan kitapasztalta. Neked sincs egyéb dolgod.
2020. szept. 11. 16:35
 26/28 A kérdező kommentje:
#25 Egyértelmű, csak kíváncsi voltam a válaszokra. :D
2020. szept. 11. 16:36
 27/28 anonim ***** válasza:
32%

Ha ilyen magabiztos vagy és tudod mi a jó a sex kapcsolatban még mi a nem jó a szerelemben, akkor minek josz ide másokat meg noket kérdezgetni, ha annyira tudod a dolgod és teljesen magabiztos vagy?

Üdv 19 voltam...

2020. szept. 11. 18:05
 28/28 A kérdező kommentje:
#27 Mert szexkapcsolatom még soha nem volt, és tippeket szerettem volna hallani hogy hogyan a legpraktikusabb rávilágitani a témára ha beszélgetek egy nővel.
2020. szept. 11. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!