Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők, akik megcsalják a párjukat! Újra meg fogjátok tenni, ha lehetőség lesz rá? Élvezitek mással a szexet?
"Hmm... fura. Mármint az "olyan csaljon meg akinek nem adtam zöldlámpát" ez elég hülyén hangzik, normál esetben miértadna erre bárki bárkinek zöld lámpát 🤔"
Ha a férjének nagy,kemény farka lenne,nem sietne közben,rendesen kielégítené,akkor nem adna neki zöld lámpát...
Zöld lámpa. Nincs ezen mit kiforgatni. Teljesen mindegy milyen az ágyban. Tizenx év után már nem tudna kielégíteni se nagy farokkal se kis farokkal se napi 8 szexel. A rántott húst is megunod egy hét alatt. Én zöld lámpát adnék neki (illetve céloztam is már rá hogy tőlem tegye amit szeretne)
Nem nem lépek ki 13-as válaszoló, mert gyerekek is vannak. Ők ezt nem érzékelik mert tartalmasan töltjük a napjaink, látják hogy boldogok vagyunk együtt a szex az meg szex. Más lapra tartozik, felnőtt dolog, de a családot nem.fogjuk miatta borítani.
Hát ismerek olyat akik 20 éve együtt vannak és nem csalták meg egymást...de 10ből egy ilyen és ott általában az az oka hogy mindkét fél elhanyagolta magát és elnézést ha gonosz a kifejezés de "csak egymásnak kellenek".. Az ismerettségi koromben a nagyrésze elvált, a másik fele meg csalja a partnerét....ennél szerintem sokkal jobb emgoldás a zöld lámpa.
Sőt meglehet erősebb és szilárdabb az a házasság, amiben még ezt is őszintén és nyiltan meg lehet beszélni, mint egy olyan ahol a két fel inkabb sose mer másra nézni csak nehogy tonkre menjen a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!