Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők, akik megcsalják a párjukat! Újra meg fogjátok tenni, ha lehetőség lesz rá? Élvezitek mással a szexet?
Erre nem adhatok választ mivel nem alkotok vélemenyt olyanról amit nem éltem át.
Azt viszont bátran mondhatom hogy kevésbé érezném rosszul magam a történtek miatt, ha tudnám hogy ő is megteszi.
Csaltak már meg - igaz nem mostanában és nem ő - és akkor az egyetlen ami miatt az bántott, hogy olyan csalt meg akinek nem adtam rá zold lámpát...kapcsolat elejen....de most így felnőtt fejjel 40 felé közeledve....ugy vagyok vele hogy ne mondjunk le semmiről amiről nem muszáj
Hmm... fura. Mármint az "olyan csaljon meg akinek nem adtam zöldlámpát" ez elég hülyén hangzik, normál esetben miértadna erre bárki bárkinek zöld lámpát 🤔
Az utolsó mondatot alighanem helyesen, koporsópániknak interpretálom. Habár én teljesen máshigy látem lehet csak azért mert még csak 33 vagyok és a maga helyén és idején mindkettőnknek igaza van, csak egymás realitásában nem... De mondjon bárki bármit a megcsalás nem jó és nem egészséges dolog. Az meg, hogy a lelkiismereted enyhítése végett azt kívánod bárcsak ő is félrelépne...olyan óvodás vagy nem is tudom milyen...vagy mint mikor azt vártam, hogy ált. iskolában anyám előbb találja meg öcsém 1-esét, és akkor utána az én 2-esem már nem tűnik olyan nagy gáznak... de a végi mindig csak az lett, hogy öcsém jegyen csak felhúzta magát, így azt értem el, hogy az én szar jegyeim mégnagyobb robajjal csapódtak a már eleve lángoló olajmezőbe...
... Szóval a tanulság, hogy sem karót vinni haza, sem félrekúrni nem jó dolog. Akkor inkább lépj ki. Nem jó a szex, meg a házasság akkor hazudozás helyett váljatok. Én is otthagytam azt a sulit ahol nem voltam jó... ezért vagyok most programozó, nem pedig régész.
Eszem ágában sincs megbeszélni vele.
Otthon minden rendben van, mindenki boldog. A szeretőm csalàdjàban szintén. Ami jól működik mért kell bolygatni?
Mindenki boldog...:D ki mindenki? Akiket átvertek? Ők csak azt hiszik, hogy boldogok.. sajnos. De ha szeretned a parod akkor nem hazudoznàl a pofájába meg vernéd át, hanem korrekt lennél és elmondanád neki az igazat. Ahhoz persze gyáva vagy ugyebár:) bezzeg a félrekúráshoz már nagylàny vagy
N
15
El sem hinnéd hàny ember él boldogan a párjàval úgy hogy nem tud róla hogy az felrelép.
A gyerekeknek is sokkal jobb így.
Ha kitálalok akkor a gyerekek sérülnek, a férjemről nem is beszélve. Ráadásul két család hullik szét darabokra.
Mi a jó? Ha boldolgan él mindenki úgy hogy nem tud a viszonyunkról, vagy tudjàk az igazsàgot és mindenki szenved.
Ez így mindenkinek tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!