Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szexuális kannibalizmus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexuális kannibalizmus előfordul embereknél? Lehet erről valahol olvasni?

Figyelt kérdés

2020. szept. 10. 12:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%
En hallottam egy olyan esetről, hogy 2 férfinek ez volt a vágya, úgyhogy egyeztettek, találkoztak, szexeltek, közös megegyezés alapján az egyik megölte a másikat, feldarabolta, hetekig evett a húsából (nyilván amit nem evett meg azt fagyasztóban tárolta), de néhány hét után a rendőrök lekapcsolták. Forrást most nem tudok adni, nem emlékszem hol láttam, az sem biztos hogy igaz a sztori, csak tudom hogy olvastam valami ilyet (és amilyen beteg világban élünk, elképzelhetőnek is tartom hogy ez előforduljon).
2020. szept. 10. 13:48
 12/22 A kérdező kommentje:
Azta. :O Ez nagyon érdekes, hogy a másik még partner is volt ebben.
2020. szept. 10. 13:49
 13/22 A kérdező kommentje:
#11 megtaláltam a történetet, nagyon izgalmas volt!
2020. szept. 10. 14:15
 14/22 anonim ***** válasza:
73%

Vegyél a boltban egy grillcsirkét,szexuháld meg aztán ed meg.

Akkor csirkeszexkannibál leszel.

2020. szept. 10. 14:40
 15/22 anonim ***** válasza:
79%
Igen! Ez a kanikillizmus. Persze ez nem minden nősténynél fordul elő. Leginkább azok az egyedek hajlamosak rá, akik férjezettek. És fontos a vörös haj, esetenként gömbölyded testalak. Ez ugyanis a nagymértékű ösztrogén szintet jelzi a szervezetben, ugyanakkor ez igen csábító a hímeknek. Ezzel csalogatják magukhoz "áldozataikat". Szexuális aktus végeztével a hímek mit sem sejtve, örömtelt arccal öltözködnek. Ekkortájt, szinte óramű pontosan érkezik meg a férj, pontosan a kéjlak egyetlen bejáratától érkezve, elzárva ezzel az összes lehetséges menekülési utat, s mire az áldozat észbe kapna,a férj, egy jól irányzott ütéssel, kivégzi azt. Bebalzsamozva tárolják, ízlés szerint tálalják, fogyasztják. Jó étvágyat kívánok!
2020. szept. 10. 15:27
 16/22 anonim ***** válasza:
71%

Gyerekkori traumák okozhatnak hasonló problémákat. Pont azért lenne jó kezeltetni magadat, mert jó esetben nem éled ki a rejtett vágyaidat, ami viszont szexuális frusztráltságot okoz. (Nyílván, ép elméjű ember nem öl meg másokat a szexuális kielégülése céljából).

Nem érdemes a dolgot a könyvek, történetek felé terelni és erről fantáziálni titokban. Keress fel szexuálpszichológust.

2020. szept. 10. 15:32
 17/22 anonim ***** válasza:
29%
Én szívesen beszélgetnék erről!
2020. szept. 10. 17:11
 18/22 A kérdező kommentje:
Írtam privátot. :)
2020. szept. 10. 17:18
 19/22 anonim ***** válasza:
79%

"Azta. :O Ez nagyon érdekes, hogy a másik még partner is volt ebben."

Ja, egy darabig...

2020. szept. 11. 15:00
 20/22 anonim ***** válasza:
83%
Utána is, több DARABig :)
2020. szept. 11. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!