Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire beteges ha erre verem?
Nem kamu/troll kérdés.
RÖGTÖN AZ ELEJÉN MONDOM, HOGY AKINEK GYENGÉBB AZ IDEGZETE, AZ NE NYISSA MEG A KÉPEKET!
Szóval erre gondolok:
Valami miatt kellemmes belső nyugodság töltel, amikor erre élvezek el.
De nagyon izgatónak tartom ezeket is:
Sokszor elképzelem, hogy az én vérem borítja be őket, amit mohón élveznek. Néha azt is szeretem elképzelni, hogy egy nő a szexért cserébe a véremet kéri, vagy megiszi. Az sem zavarna, ha szex közben a párom kényszert érezne, hogy megvágjon engem, hogy a véremet ontsa, amiből inna, vagy csak simán ráfolyna. De engem sem zavarna ha rámfolyna a párom vére, szívesen innák belőle is, azonban úgy nem tudnám élvezni ha ezt nem az ő beleegyezésével tenném. Menstruálás közben is élvezni tudnám az aktust. A lényeg a VÉR.
Néha ilyeneken fantáziálok...
Szerintetek ezek mennyire beteges gondolatok? 21/F
Láttam ennél cifrábbat is
Tapasztalatból mondom hogy majd kinövöd
Tapasztalatból mondom, hogy nem fogom. Mert már legalább öt éve vonzódom az ilyen dolgok iránt. A fenti képek közül az elsőre is már több éve, amikor legelőször kivertem rá.
Emlékszem arra is, hogy egész kisgyerek korom óta foglalkoztatott vér (csak akkor még nem szexuális értelemben véve is). Persze ez miatt nem bántanák senkit, mert nem szeretek ártani másoknak, amennyiben ezt a másik nem élezné.
Például :D
Egyáltalán nrm beteges
Neked ez tetszik és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!