Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet hogy ilyesmit álmodtam ezzel a két csajjal?
Van két csaj akikkel legutóbb álmodtam,ismerem őket személyesen is elég közelről,ők barátnők már régebb óta,az egyikkel kavartam még pár éve,a másik pedig leszopott az egyik házibuliban.
Már pár hónapja nem találkoztam velük de legutóbb olyat álmodtam hogy az egyikük meztelenül egy pasin "ül" az ágyon,majd megjelenik a másik csaj is,szintén full meztelenül egy másik pasin,mellettük az ágyon,és egyik kérdezte a másiktól hogy biztos vagy benne?Azért kérdezhette mert akkor már majdnem elkezdte dugni őket a két pasi.
Kicsit sokkolt így látni őket az álmomban,viszont nem tudom hogy mi lehetett ennek az oka,mármint ilyet álmodni?
Elsőre azt fogja mindenki rávágni - mert meg akarod őket újra búbolni.
Ennél viszont összetettebb az álomkép. Ha meg akarod fejteni az álmod jelentését akkor keresd arra a választ, hogy mit éreztél közben, mit szerettél volna ha történik. Így első olvasatra (furin fog hangzani) de mindkét pasi te voltál az álmodban. Bizonytalanság van benned az álmodban, amit azért érezhetsz mert nem tudod eldönteni akartál-e volna tőlük többet. Az egyik csaj szimplán tetszik, a másikat meg még nem tudtad tudat alatt elengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!