Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti is álmodtatok már ilyesmit?

Ti is álmodtatok már ilyesmit?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy ugye középsulis vagyok, ezért középsuliban voltam, és egy dübbenést hallottunk. Már nem emlékszem hogyan tudtam hogy az egy óriás, aki eléggé félelmetes és el akar minket kapni. Azt sem tudtam hogy miért akar elkapni. Mindenki menekült én a haverommal és ilyen elvadult kutyák futottak és azok is el akartak kapni minket. Engem elkapott de nem tudtam hogyan éltem túl. Utána valahogyan a pusztára kerültem. Ott folytatódott és azt láttuk hogy helikopterek vették körbe és lőtték. Fel volt gyulladva az egész terület (ami a valóságban is fel gyulladt ugyan azon a helyen még régebben.) és meglátott minket az az óriás szörny és elkezdett futni utánunk. Valami miatt nem tudtam futni és nagyon féltem (ami érdekes mert a többi álmomban sem tudtam elfutni). És felébredtem. (Sajnos nem emlékszem nagyon az álmomra de nagyon furcsa volt és elég buta).
2020. ápr. 5. 00:29
 1/1 anonim ***** válasza:
81%

Tisztelt Kérdező!

Jártál valaha templomba/hittanórákra? (Gyakoroltad-e a koronavírus előtti időszakban a HITEDET - szentmise/úrvacsora, stb.)

Hány éves vagy és milyen nemű? Szüleid/nagyszüleid? Testvéred?

2020. ápr. 5. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!