Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki ha a barátnőimmel ellenté...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha a barátnőimmel ellentétben én nagyon szeretem szájjal kényeztetni a pasit nem csak kézzel?

Figyelt kérdés

Barátnőimtől meg más lányoktól is hallottam párszor hogy inkább kézzel csinálják és sz*pni nem szeretnek ezért vagy azért,meg panaszkodnak és hogy inkább kézzel,én viszont szájjal is legalább annyira szeretek örömet szerezni a pasinak,és nem értem mi bajuk van ezzel mert szerintem nagyon jó "buli" hogy nálad az irányítás és érzed,látod is a másikon hogy mikor mennyire jó neki:)

Velem van baj hogy nekem ez bejön és nem érzek bűntudatot emiatt?

Persze tudom másokról is akik szintén szeretik csinálni de a környezetemben több van ellene mint mellette:)

2020. szept. 9. 16:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Veled sincs baj meg a barátnöiddel sincs, csak mindegyikötöknek megfelelö partner kell.
2020. szept. 9. 16:16
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki!
2020. szept. 9. 16:17
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is imádok szopni, sosem gondoltam hogy ciki lenne, örülnek neki a pasik.
2020. szept. 9. 16:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy ezzel egyedül, semmi ciki nincs benne.
2020. szept. 9. 16:21
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Lefogadom, hogy a barátnőid bezzeg elvárják, hogy a pasijuk alaposan kiny(;)lja őket.
2020. szept. 9. 16:40
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ciki.
2020. szept. 9. 16:45
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem az :) nem vagy prűd, ez előny

26F

2020. szept. 9. 17:07
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Jöttél dicsekedni, cuki vagy:)
2020. szept. 9. 17:36
 9/13 anonim ***** válasza:
2020. szept. 9. 18:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem ciki, én is inkább szájjal szeretem kényeztetni. L/27
2020. szept. 9. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!