Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy szex közben direkt arra hajtottatok, hogy hamar elélvezzen a pasi?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogy csináltátok és főleg miért?
Mennyi ideig bírta a srác?
Hány évesek voltatok és hányadik partnerei egymásnak?
Te a lány, vagy a fiú vagy?
2020. szept. 9. 14:15
1/7 anonim válasza:
Volt ilyen" kísérlet.vA részletekre nem térnék ki, a lényeg, hogy a fétisemnek számító, elméletben már ezerszer "megélt" dolgokat megcsinálta/tuk a valóságban 🤫 Jól sikerült. Max 2 perc volt.
43 voltam, sokadik partnerrel.
Aztán viszonoztam persze. A párom ( nő) szintén gyorsan összeélvezte magát 5 perc alatt minimum 3- szor.
47/ f.
2/7 anonim válasza:
Volt. Amikor a párom nem birt magával, én nekem meg megvolt, és semmi kedvem nem volt a szexhez. lepippantottam. Tán 2 percig tartott.
3/7 anonim válasza:
Ooo de mennyiszer:D mondjuk en imadom ezt ha a ferfi ennyire elvezi es nagyon sokszor osztonzom is ezzel meg olyan dolgokkal amiket szeret es pikk pakk elmegy:)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket. Ha lehet, azt is írjátok le, hogy hogyan siettettétek...?
2020. szept. 9. 14:30
5/7 anonim válasza:
Vannak kulonfele praktikak erre.. Mondjuk nyoghetsz hangosabban is attol tutira begerjed! Vagy ha ismered h mi a kedvenc poz vagy ami nagyon lazbahozza ilyesmivel tudsz probalkozni:)
6/7 anonim válasza:
na meg ismerni kell az érzékeny pontokat.
7/7 anonim válasza:
Vokt régebben, az akkori párom folyton szexelni akart, nem igazán vette figyelembe ha én nem. Kutya pózban gyorsan elment, szóval ha azt akartam hogy legyen már vége, akkor ebbe csináltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!