Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas, vékony, szűz fiúként van esélyem?
Figyelt kérdés
Ebben a korban már tapasztaltnak kellene lennem.
19f
2020. szept. 8. 15:07
1/4 anonim válasza:
Az előző 100 ilyen kérdésre adott válasz nem volt elegendő?
3/4 anonim válasza:
19 évesen én is szűz voltam és magas, most már nem vagyok az. Tudod miért? Mert nem picsogtam, meg sajnáltattam magam, s nem is vártam hogy a sültgalamb a számba reppenjen, hanem kihúztam magam és próbálkoztam-próbálkoztam-próbálkoztam amíg "össze nem jött". Neked is ezt javasolnám. Első körben a picsogást hagyd abba, az egyik nőnek sem tetszik.
4/4 anonim válasza:
Miért ne lenne?
A normális lányokat nem zavarja, hogy szűz vagy.
Főleg, ha nem csak dugtok, hanem kapcsolatban vagytok. Ha lefektetek, utána úgysem leszel többé szűz.
Nem igaz, hogy minden lány az izmos pasikra bukik (ha emiatt nem tálaltál párt még magadnak).
Nekem a vékony, picit izmos fiúk jönnek be például.
Szóval, hajrá:)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!