Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sovány, nem túl helyes fiúként...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sovány, nem túl helyes fiúként lehet valakinél esélyem?

Figyelt kérdés

2019. jún. 6. 20:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen
2019. jún. 6. 20:10
 2/12 anonim ***** válasza:
Egyszer mindenkit megtalál az igazi
2019. jún. 6. 20:11
 3/12 anonim válasza:
95%
Az arcodon lehet javítani, ha igényes vagy, szép a bőröd, normális a szemöldököd és nincs ilyen kezdetleges bajszod az nagyon sokat javít az összképen. Az meg, hogy vékony vagy szerintem nem baj, nekem speciel a vékonyabb, nem ilyen lufikezűre kipattintott fiúk jönnek be.
2019. jún. 6. 20:24
 4/12 anonim válasza:
96%
A második válaszoló hazudik ám... De amúgy lehet esélyed.
2019. jún. 6. 21:02
 5/12 anonim ***** válasza:

Igen, tapasztalatból mondom.

Képzelj el egy fiatal 15 éves fiút, aki 186cm és kb ~56kg. Megvan? Nah, ez voltam én, amikor összejöttem az akkori barátnőmmel. És hidd el, arcra sem vagyok az a tipikus "sármos" vagy "helyes" srác, full átlagos vagyok. :D

2019. jún. 6. 21:18
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Az stréber 70-80 kilós lányoknál simán.
2019. jún. 6. 21:28
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
A sovány, nem túl helyes lányoknál biztos
2019. jún. 6. 23:46
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Persze!Az osszes banyarem rad var!
2019. jún. 7. 07:15
 9/12 anonim ***** válasza:
add ki magadból.
2019. jún. 7. 16:28
 10/12 svivi válasza:
Persze hogy lehet! Az hogy izmos kocka hasnak meg sármosnak kell lenni csak divat kellék és butaság. Szeresd magad, fogadd el magad! Találd meg az előnyös tulajdonságaidat. Humor, valamihez való tehetség, valami ami jól áll neked. Ezerszer többet ér egy bunkó paraszt jóképű srácnál. De ez fordítva is igaz. Egy kicsit visszafogottabb lány, vagy egy nem olyan csinos lány is lehet elragadó! Lehet olyan személyisége amit te keresel! Az első benyomás a lényeg! Ha olyat mondasz teszel amivel megragadod a lányt, akkor mindegy hogy nézel ki, mert az eszébe fogsz jutni!
2019. jún. 7. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!