Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről beszèlnünk kellene?
A lányomra (18 èves) rányitottam a hétvégén. És szerintem dominás szerepjátékot jàtszottak a pàrjával. Vegyem úgy mintha "sima" dolgot láttam volna? Félek hogy talán most szègyenlik magukat előttem. Ezért kérdem a fenti kèrdést.
N
Miért lépsz be kopogás nélkül a lányod szobájába?... hihetetlen hogy ennyi szülő nem képes tiszteletben tartani a gyereke privát szféráját.
Szerintemnem kellene semmit mondanod neki, főleg ha semmi negatívat nem gondolsz. Melleslegazhogy kikötözte a pasit egy székhez messze nem olyan durva bdsm dolog. Sőt szinte nem is tartozik oda. Lehet csak kipróbáltákmert látták valahol hogy ez izgi. Azért ne csináljunk már úgy, mintha arra nyitottál volna be, hogy a csávó feszülős bőr cuccban a lányod talpát nyalja, közben meg másik kezével veri a farkát..
23N
Tetszik a lányod hozzáállása... kár hogy ilyen fiatal és foglalt. :D
Ettől függetlenül nyugodtan mondd meg neki, hogy nem történt semmi extra, legközelebb kopogni fogsz és hogy vigyázzanak az ilyen játékokkal, mert ha nem jó eszközöket használnak megsérülhetnek.
(A kötözéshez egy sima szárítókötél pl nagyon nem a legjobb megoldás, mert kidörzsöli az ember bőrét. Inkább használjanak nadrágszíjat, vagy direkt erre a célra gyártott bőr csukló/boka stb pántokat. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!