Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja meg az igazat? Elvileg mindent meg kéne beszélnünk.
Mindkettőnknek ez az első komoly kapcsolata, egymással vesztettük el a szüzességünket (eddig 2 alkalom volt, petting sokszor). Még nem vettem észre hogy a srác el tudott volna menni, mikor kérdezem hogy jó, azt mondja ahogy csinálom, max egy kicsit keményebben.
Egyszer azt mondja nagyon gáz de már rég elment (tapasztalatlan vagyok, nem tudom az előváladék-e vagy ondó), másszor meg hogy neki is csak úgy sikerül ha sokáig veri magának. Azt is mondta már hogy nem tudja.
Nem tudok kiigazodni.
Előváladék pár csepp, a spricc pedig egy evőkanálnyitól akár fél deciig simán is lehet.
Valószínű, szereti ahogy csinálod, de nem teljesen olyan, ahogy magának szokta, így nem tud elmenni. Hozzászokott a kezéhez, ha nem ott és úgy szorítod, nem sikerül! Nem akar megbántani, mert látja, hogy szereted és igyekszel, ezért hümmög mindig valamit.
Ha nem vagy biztos benne, akkor nem élvezett el. Ha elélvez, azt tudni fogod.
Viszont örülj, hogy sokáig bírja, a többi meg alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!