Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl, vagy ti is féltékenyek lennétek?
Én lány vagyok, és van egy legjobb barátnőm, akit nagyon szeretek, meg van egy legjobb barátom, akit szintén nagyon szeretek, szigorúan csak barátként, de vele szoktunk szexelni néha.
Sokat meséltem nekik egymásról, és most bejelölték egymást, a fiú barátomnak meg nagyon bejön ő (viszont csak alkalmira, nem kapcsolatra), eleinte csak azzal próbálkozott, hogy hármas (amibe én nem mentem bele, mert kizárt dolog, hogy a legjobb barátnőmmel ilyeneket csináljak, meg amúgyse vonz a gondolat). Aztán most egyre többször hozza fel, hogy kettesben is kipróbálná vele, meg bárcsak. Meg akar találkozni és inni hármasban, ami úgy végződne, hogy ők ketten "egymásra találnak".
Tényleg nem vagyok szerelmes belé, nem érzek iránta semmit, csak barátként szeretem, szóval úgy érzem, hogy nem jogos, hogy féltékeny vagyok, nem is mutatom ki, csak érzem.
Annyi talán fontos lehet még, hogy a barátnőm mellett mindig úgymond háttérbe szorultam, mindig csak vele foglalkoztak a pasik, akárhova mentünk, mindenki vele flörtölt, mindenki őt nézte, engem soha nem vettek észre. Nem akarom sajnáltatni magamat, nem is azért írtam, csak hogy talán ez lehet a magyarázat arra, hogy végre van valaki, aki lányként tekint rám, és még neki is inkább a barátnőm kell, amint képbe kerül.
Ti hogy reagálnátok a helyemben? Én reagálom túl?
Figyu, értem a problémád, mert én már középkorú vagyok, de fiatal lányként én mindig háttérben voltam a vagányabb barátnőm mellett, nem kis önértékelési problémákkal. Aztán később úgy alakult, hogy összejöttem azzal a baromi jó pasival, aki a barátnőmnek nagyon tetszett (végül nem lett semmi köztük), én viszont 10 évig voltam együtt a sráccal, amit álmomban nem gondoltam volna akkor tizenévesen.
Most már idősebb vagyok, per pill van egy férfi (ő is top pasi), akivel haverok vagyunk, de néha némi extrával..
Az nem érdekel, hogy hány nővel van rajtam kívül, akikről nem tudok, nem vagyunk összekötve, én szeretem a szabadságot, de amikor egy közeli lány ismerősömre kezdett rástartolni úgy, hogy közben velem is kavart, miközben azt nyomta nekem, hogy ő azzal csajjal nagyon akarja, azt már nem viselte el az egóm. Azért ember vagyok, ne használjanak rongynak és ne vegyenek hülyére. Kidobtam a pasit, mint macskát szarni...
Hogy dobsz ki valakit akivel nem vagy együtt? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!