Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl, vagy ti is féltékenyek lennétek?
Én lány vagyok, és van egy legjobb barátnőm, akit nagyon szeretek, meg van egy legjobb barátom, akit szintén nagyon szeretek, szigorúan csak barátként, de vele szoktunk szexelni néha.
Sokat meséltem nekik egymásról, és most bejelölték egymást, a fiú barátomnak meg nagyon bejön ő (viszont csak alkalmira, nem kapcsolatra), eleinte csak azzal próbálkozott, hogy hármas (amibe én nem mentem bele, mert kizárt dolog, hogy a legjobb barátnőmmel ilyeneket csináljak, meg amúgyse vonz a gondolat). Aztán most egyre többször hozza fel, hogy kettesben is kipróbálná vele, meg bárcsak. Meg akar találkozni és inni hármasban, ami úgy végződne, hogy ők ketten "egymásra találnak".
Tényleg nem vagyok szerelmes belé, nem érzek iránta semmit, csak barátként szeretem, szóval úgy érzem, hogy nem jogos, hogy féltékeny vagyok, nem is mutatom ki, csak érzem.
Annyi talán fontos lehet még, hogy a barátnőm mellett mindig úgymond háttérbe szorultam, mindig csak vele foglalkoztak a pasik, akárhova mentünk, mindenki vele flörtölt, mindenki őt nézte, engem soha nem vettek észre. Nem akarom sajnáltatni magamat, nem is azért írtam, csak hogy talán ez lehet a magyarázat arra, hogy végre van valaki, aki lányként tekint rám, és még neki is inkább a barátnőm kell, amint képbe kerül.
Ti hogy reagálnátok a helyemben? Én reagálom túl?
Beszéld meg vele. Ha én lennék a barátod, és elmondanád nekem, hogy az önbizalmadnak baromi rosszat tesz, hogy így istenítem a barátnődet, én leállnék a témával és nem is kezdenék a barátnőddel.
Persze, én nem a srác vagyok, de gondolom, azért számítasz neki :).
#11: Semennyire.
#12: Tudja, hogy mennyire nagyon durván nincs semmi önbizalmam, bár azt nem, hogy ettől még kevesebb lesz. De nem tudom, ez olyan, hogy az én bajom, nem? Nem várhatom el, hogy mások tekintettel legyenek rám, csak mert nincs önbizalmam, oldjam meg, dolgozzam fel, felnőtt ember vagyok.
"szigorúan csak barátként, de vele szoktunk szexelni néha."
Pfff te...
Elvárni valóban nem várhatod el, hiszen ez a te ügyed, nem az övé, de kérni megkérheted. De amúgy igazad van: nem korlátozhatod, utasíthatod, hibáztathatod azért amit tesz, hiszen ez a te problémád, de ettől még nem kell némán tűrni és szenvedni.
Ha én lennék, én tuti tudni szeretnék róla, hogy neked fáj, amit csinálok, és ennyi elég is lenne, hogy elnézést kérjek és abbahagyjam. Szóval engem nem kellene kérni sem, csak transzparenssé tenni, hogy neked ez rossz.
Persze, hogy nem mered, hiszen ehhez sebezhetőnek kell lenned. Kicsit olyan, mint levetkőzni meztelenre és rábízni magad a másikra, aki kinevethet, kicsúfolhat, kibeszélhet, flegmán lekezelhet, ignorálhat. Ha akar - és ez a lényeg.
Ehhez eleve kell egy erős önértékelés, vagy annak mértékével fordítottan arányos bizalom a partnerrel szemben. Hogy mennyire bízol a srácban, azt te tudod.
"semmi jogod elvárni, hogy ne dugjon a barátnőddel is"
Persze, hogy nem várhatja el, de - mint mondtam - kérni lehet. A kérésre a srác mondhat igent is, meg nemet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!