Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Én reagálom túl, vagy ti is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl, vagy ti is féltékenyek lennétek?

Figyelt kérdés

Én lány vagyok, és van egy legjobb barátnőm, akit nagyon szeretek, meg van egy legjobb barátom, akit szintén nagyon szeretek, szigorúan csak barátként, de vele szoktunk szexelni néha.

Sokat meséltem nekik egymásról, és most bejelölték egymást, a fiú barátomnak meg nagyon bejön ő (viszont csak alkalmira, nem kapcsolatra), eleinte csak azzal próbálkozott, hogy hármas (amibe én nem mentem bele, mert kizárt dolog, hogy a legjobb barátnőmmel ilyeneket csináljak, meg amúgyse vonz a gondolat). Aztán most egyre többször hozza fel, hogy kettesben is kipróbálná vele, meg bárcsak. Meg akar találkozni és inni hármasban, ami úgy végződne, hogy ők ketten "egymásra találnak".

Tényleg nem vagyok szerelmes belé, nem érzek iránta semmit, csak barátként szeretem, szóval úgy érzem, hogy nem jogos, hogy féltékeny vagyok, nem is mutatom ki, csak érzem.

Annyi talán fontos lehet még, hogy a barátnőm mellett mindig úgymond háttérbe szorultam, mindig csak vele foglalkoztak a pasik, akárhova mentünk, mindenki vele flörtölt, mindenki őt nézte, engem soha nem vettek észre. Nem akarom sajnáltatni magamat, nem is azért írtam, csak hogy talán ez lehet a magyarázat arra, hogy végre van valaki, aki lányként tekint rám, és még neki is inkább a barátnőm kell, amint képbe kerül.

Ti hogy reagálnátok a helyemben? Én reagálom túl?

2020. szept. 7. 16:10
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Féltékeny vagy a pasira és a csajra is. Miért nem vagytok együtt ,ha a sex működik ?
2020. szept. 7. 16:14
 2/28 anonim ***** válasza:
76%

Ha én lennék ebben a helyzetben, nekem is rosszul esne. Létezik ilyen, hogy akkor is érzel egy kis féltékenységet vagy megbánt a pasi ha nem is érzel irànta semmi többet. Ha egy vadidegen csajt akarna felszedni, az pl engem nem érdekelne (nem vagyunk kapcsolatban, nem kell hűségesnek lennie), de ha a barátnőmet akarná megdugni az igenis rosszul esne (nem beszélve arról ha mindig ő volt a csinosabb, sikeresebb a psizásban). Sajnos ez egy faramuci helyzet, beszéld meg a sráccal, hogy neked ez nem esik jól, mivel a barátnődről van szó. Szerintem meg fogja érteni. A barátnődnek is elmondhatnád h rosszul esne ha összekavarna a pasival. Ha normális a srác, meg fogja érteni és leáll.

N

2020. szept. 7. 16:16
 3/28 A kérdező kommentje:
Nem érzünk egymás iránt semmit a barátságon kívül. Barátként nagyon szeretem, de kapcsolatra "nem kéne" (ez elég csúnyán hangzik, nem így értettem, csak nem találok jobb szavakat most rá), de én se neki. Illetve ismerem, és tudom, hogy megcsalta az exeit, ezért se jönnék össze vele, nekem ez nem hiányzik.
2020. szept. 7. 16:18
 4/28 anonim ***** válasza:
76%
Ebből köztük már tuti szex lesz, ezt biztosra veheted. Ha ezt el akartad volna kerülni, nem kellett volna összehozni őket. Még ha hármasoznátok is valószínű, hogy te háttérben lennél.
2020. szept. 7. 16:18
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés nem az, hogy túlreagálod e, hanem, hogy tudsz e magadra reflektálni. Azért vagy féltékeny, mert bizonytalan vagy magadban és rivalizálsz a barátnőddel. A srác viselkedése számodra azt jelenti, hogy a barátnőd jobb csaj a szemében, és ez fáj.

Ezért ne ostorozd magad, mindenki van így ezzel. A lényeg, hogy megértsd, hogy ez nem a srácról szól, hanem a saját önértékelésedről.

2020. szept. 7. 16:20
 6/28 A kérdező kommentje:
#2: Örülök, hogy megértessz. :) Ha idegen lányokat fűzögetne, az engem sem érdekelne. Nagyon sokmindent megbeszélünk, és olyan dolgokat tud rólam, amit senki más, ezt valamiért mégse merem elmondani neki, nem akarom, hogy tudja, hogy féltékeny vagyok. Barátnőmnek még nem mondtam ezt, de tudom, hogy ő nem menne bele, már csak azért sem, mert egyáltalán nem tetszik neki a srác, az esetének a szöges ellentéte. Azt nem tudom, hogy ha ez nem így lenne, akkor benne lenne-e, de úgy érzem, hogy akkor sem.
2020. szept. 7. 16:21
 7/28 anonim ***** válasza:
Normális, hogy rosszul esik igen, mivel ember vagy, viszont sajnos jogosnak nem jogos. Nem vagytok együtt, mind a hárman szabad akarattal rendelkeztek, így ha ők dugni akarnak épp ketten, akkor kb semmi beleszólásod nincs.
2020. szept. 7. 16:22
 8/28 A kérdező kommentje:

#4: Nem lesz, a barátnőm nem fog belemenni, mert nem tetszik neki a fiú. És a fiú is csak nekem beszélt erről, vele nem, vele keveset beszéltek csak, és azt is rólam.

#5: Igen, ezt én is így látom.

2020. szept. 7. 16:23
 9/28 anonim ***** válasza:
67%

Bocsi, de ezt elbuktad! Minél hamarabb kiszállsz ebből, annál kevésbé fog fájni! Keress egy másik pasit!

De ha ilyen a srác akkor elöbb-utóbb a barátnődet is megcsalja! Ne bánkódj egy ilyen pasi után!

2020. szept. 7. 16:25
 10/28 A kérdező kommentje:
Nem fognak összejönni, szerintem egy alakomra sem, de kapcsolatra meg 10000000%, hogy nem. Nem is igazán a fiú miatt vagyok ki, hanem ahogyan az ötös írta, az alapból a béka feneke alatt lévő önbizalmamnak nem tesz túl jót ez a szituáció. A pasi meg a legjobb barátom, a szexet simán tudnám nélkülözni, de barátként nem szeretném elveszíteni (de nem is kell szerintem).
2020. szept. 7. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!