Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szeretitek, ha a lány orális kényeztetés közben a feneketeket ujjazza? Hány ujjal a legjobb? 2 vagy 3?
Figyelt kérdés
2020. szept. 7. 12:53
21/31 anonim válasza:
persze hogy szeretném, hogy hány ujjal? szépen fokozatosan, a lényeg, mehetne a végén ami belefér... :)
22/31 A kérdező kommentje:
Persze, fokozatosan menne ve egyre több ujjam. Kinek mennyi volt a maximum, ami belefért? (nekem vastagabb ujjaim vannak)
2020. szept. 8. 10:47
23/31 anonim válasza:
hogyne lenne jó.Nekem eddig 4 volt a legtöbb ami belémfért. De a technika nagyon fontos. Meg az hogy tudjam, a nőt is hergeli a dolog, mert akkor el tudom engedni magam teljesen.
26/31 anonim válasza:
Kedvelem. Én a fokozatosan egyre több ujjal szeretem. 5 volt a legtöbb
27/31 anonim válasza:
Imádom ha ujjaz a csaj. :) De azt is ha valami eszközzel izgat, pl anál plug, prosztata masszírozó, vagy dildó. :)
Sokkal nagyobbat lehet így élvezni.
28/31 kövérnőtimádó válasza:
Van ilyen vágyam, s nemcsak orál, hanem közösülés küzben is. Volt olyan kedvesem, akivel mindig kölcsönösen csináltuk, s váltkozó intenzitással. Szinte így irányítottuk egymást. F.
29/31 anonim válasza:
Nálunk van erre akácnyél. Lakozott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!