Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen játékszert ajánlotok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen játékszert ajánlotok, amivel férjem izgatását, kényeztetését tudnám fokozni, színesíteni?

Figyelt kérdés
Van valami ami bevált? Nem korbács, bilincs vagy ilyen komolyabb, csak valami lightosabb, mint nőknél a dildo, gésagolyó...

2020. szept. 3. 13:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Izé... először tudnod kellene hogy a férjed hátsója játszik-e a pályán. Ha igen akkor elég széles a lehetőségek tárháza a plugtól a dildókig. Ha viszont nem játszik... akkor kérdezd meg tőle mi az ami izgatja. Az sem rossz ha magadnak veszel egy dildót és azt használjátok (benned). Várd otthon egy szál semmiben, vagy valami szexi ruciban dildózva magad és meglátod a hatás nem marad el :)
2020. szept. 3. 13:42
 2/16 A kérdező kommentje:

Nem, a hátsóját kihagyjuk az élvezetekből :)

Dildom már van.

Kifejezetten valami férfiaknak szóló segédeszközt, játékszert szeretnék.

2020. szept. 3. 13:46
 3/16 anonim ***** válasza:
79%
Az én asszonykám tenné fel ezt a kérdést... Bár már próbáltam rá célozni.
2020. szept. 3. 13:49
 4/16 anonim ***** válasza:
Jojó, búgócsiga, legó
2020. szept. 3. 13:54
 5/16 A kérdező kommentje:
#3 Van is valami konkrét elképzelésed?
2020. szept. 3. 13:57
 6/16 anonim ***** válasza:

anal plugok

ajánlom ;)

magas szintre lehet velük emelni az orgazmust.

2020. szept. 3. 13:58
 7/16 A kérdező kommentje:
#4 Ezek jó játékok, de most ahogy elképzeltem abba a közegbe, valahogy nem tudom bepasszítani :D
2020. szept. 3. 13:58
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem, ahogy írtam, csakis elölről közelítjük meg a kérdést :D
2020. szept. 3. 14:00
 9/16 anonim ***** válasza:
36%
A barátnőd.
2020. szept. 3. 14:08
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Gyümölcsízű síkosító, kézimunkázz rajta síkosítóval, egészen más érzés, majd utána lenyalogathatod (és mondd közben, hogy szereted az epret :)

Vagy vegyetek egy műpuncit, és verd ki neki azzal.

2020. szept. 3. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!