Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a mai csupasz punci divattal ellentétben én a full szőrösre indulok csak be? Ennek mi lehet az oka? Igényes, ápolt pasi vagyok és a szőrös nőkben is csak az ápoltak jönnek be. De miért van ez szőrös punci mániám?
Ennél a kérdésnél különösen fontos lenne az életkor/otok!
Én minden ápolt cuniba megtalálom a szépet, de jobban szeretem, ha csak felül van egy kis "bajusza", mert nem jó nyalás után kutatni a szörszálakat.
47Ffi
Nálam pl egy tini kori élmény vezetett ahhoz, h a szőrös jön be nekem is.
Nővéremnek nagyon szőrös volt és ha pl bugyiban v bikiniben volt itthon, elég feltűnően látszott. Meg pár alkalommal meztelen is láttam, nem voltunk szégyenlősek egymás előtt ha úgy alakult.
Azóta jön be jobban a szőrös.
Én is a full szőrösre indulok be, pedig nem vagyok 30 sem.
Azzal magyarázom, hogy a kilencvenes években, amikor kiskölyök voltam, még nagyon sok nőnek láthatóan szőrös volt, és ez rögzült, hogy a felnőtt nők puncija jó szőrös. Na meg gondolom, tudták ezt ősapáink is, és tőlük kaptuk a génjeinket.
#9 Ha nem a divatmajmok között keresgélsz, elég sok nő van, aki csak a párja kedvéért szőrtelenít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!