Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti szeretitek az egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szeretitek az egy éjszakás kalandokat? ;)

Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok a véleményetekre ;)

2020. szept. 5. 15:50
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
44%
nem.
2020. okt. 18. 20:33
 32/44 anonim válasza:
27%

22 éves vagyok és soha nem volt egy éjszakás kalandom és nem is szeretnék. Egyszerűen nem tudnám elképzelni a szexet kötődés, és szerelem nélkül. A jelenlegi párommal már lassan 3 és fél éve együtt vagyok és rajta kívűl csak egy párom volt 17 évesen vele 8 hónapig tartott.

Én személy szerint nem értem azokat a nőket, akik bele mennek egy éjszakás kalandokba, akár ismeretlen emberekkel ágyba bújni. Ez szerinten gusztustalan.

2021. máj. 24. 17:45
 33/44 anonim ***** válasza:
91%
Ha adódik az alkalom, miért ne? ;)
2022. ápr. 23. 05:25
 34/44 anonim ***** válasza:
71%

Belementem egy párszor, és próbáltam élvezni, de sajnos nem ment, mindig csalódottan jöttem el. Nekem nem az érzelmek vagy a párkapcsolat hiányzott, hanem leginkább a kellő izgalom hiánya; egyik pasi sem tudott felizgatni, úgy tűnt, mindegyik azt gondolja, némi "kötelező" beszélgetés megfelel "előjátéknak", majd térjünk a lényegre... Nem is tudom, én fogtam-e ki rossz partnereket, vagy minden pasi ilyen? Esetleg a legtöbb nőnek is megfelel ez a felállás, csak én vagyok fura..?

Egyébként nehezen tudom elhinni, hogy van aki direkt az egyéjszakás kalandokat keresi/szereti. Szerintem aki ezt állítja, az valószínű h nincs teljesen tisztában a vágyaival. Hisz a szex intim, kötődéssel járó kapcsolódás (jó esetben), azt gondolom, nem feltétlenül szerelem, de közelség, bizalom, baráti kapcsolat kellene ahhoz h valóban élvezhető legyen... kár hogy ilyen nemigen akad :(

2022. máj. 17. 00:03
 35/44 anonim ***** válasza:
100%
Eddig a legtöbb csak ismerős, kedvelte és szerette is az egy éjszakás kalandokat. Nincs kötöttség,nincs kinek elszámolni. Sőt a legtöbb esetben ilyenkor messze a legperverzebb dolgokat ki tudják próbálni.
2022. máj. 17. 07:09
 36/44 anonim ***** válasza:
54%
#7 nekem nem gond, ha hazaküldesz utána😉
2022. jún. 19. 14:18
 37/44 anonim ***** válasza:
#28 szívesen feleleveníteném veled☺
2022. jún. 19. 14:20
 38/44 anonim ***** válasza:
Nem kifejezetten
2022. júl. 2. 18:27
 39/44 anonim válasza:
Pro és kontra. A legjobb, ha szerelem van két ember között. De van olyan egyéjszakás, illetve több éjszakás(viszony) is, ahol nem bánják meg a nők utána sem. Volt részem mindháromban, szerintem a kulcs, hogy hogyan bánsz egy nővel, hogyan tekintesz rá. Ha egy darab húsként az régen rossz. Speciel a férfi számára sem élvezetes, ha egy nő nem élvezi igazán. Szerintem.
2022. aug. 6. 11:48
 40/44 anonim ***** válasza:
79%
Igen! Ma minden lány arról álmodik, hogy valaki a parkolóban alácserkéssze a lompost, és másnap már azt sem tudja, hogy fiúval, vagy lánnyal feküdt-e le!?...
2022. aug. 6. 12:01
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!