Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szeretitek az egy éjszakás kalandokat? ;)
22 éves vagyok és soha nem volt egy éjszakás kalandom és nem is szeretnék. Egyszerűen nem tudnám elképzelni a szexet kötődés, és szerelem nélkül. A jelenlegi párommal már lassan 3 és fél éve együtt vagyok és rajta kívűl csak egy párom volt 17 évesen vele 8 hónapig tartott.
Én személy szerint nem értem azokat a nőket, akik bele mennek egy éjszakás kalandokba, akár ismeretlen emberekkel ágyba bújni. Ez szerinten gusztustalan.
Belementem egy párszor, és próbáltam élvezni, de sajnos nem ment, mindig csalódottan jöttem el. Nekem nem az érzelmek vagy a párkapcsolat hiányzott, hanem leginkább a kellő izgalom hiánya; egyik pasi sem tudott felizgatni, úgy tűnt, mindegyik azt gondolja, némi "kötelező" beszélgetés megfelel "előjátéknak", majd térjünk a lényegre... Nem is tudom, én fogtam-e ki rossz partnereket, vagy minden pasi ilyen? Esetleg a legtöbb nőnek is megfelel ez a felállás, csak én vagyok fura..?
Egyébként nehezen tudom elhinni, hogy van aki direkt az egyéjszakás kalandokat keresi/szereti. Szerintem aki ezt állítja, az valószínű h nincs teljesen tisztában a vágyaival. Hisz a szex intim, kötődéssel járó kapcsolódás (jó esetben), azt gondolom, nem feltétlenül szerelem, de közelség, bizalom, baráti kapcsolat kellene ahhoz h valóban élvezhető legyen... kár hogy ilyen nemigen akad :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!