Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szeretitek az egy éjszakás kalandokat? ;)
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok a véleményetekre ;)2020. szept. 5. 15:50
11/44 anonim válasza:
Egy éjszakás nálam bármikor jöhet.
12/44 anonim válasza:
Egy igazi nő SOHA nem menne bele se egy éjszakásba, se szexkapcsolatba. Nem tudom ismeritek e a kulcs-lakat összehasonlítást.
13/44 anonim válasza:
#12-es hát nem'tom és speciel a swingerekben, meg nagyon sok szórakozóhelyen nem az láttam hogy soha :D sőt a swingerekbe sok nő kifejezetten nem feltétlenül a többesek, 3-asok kedvéért megy, hanem mert ott biztonságos környezetben (nem kell felmennie idegenhez, sem felhívnia magához) tálcán válogathat a 100%-ban kamumentes lehetőségekből, s még buli, kaja-pia-zene-tánc is van.
14/44 anonim válasza:
12-es Igen ismerjük ezt a végtelenül buta és primitív összehasonlítást, csak nem tartjuk valósnak!!!
35F
15/44 anonim válasza:
#14 Naná hogy te azt akarod hogy a nők butának és primitív összehasonlításnak tartják. Ha nem így lenne akkor fele annyi p.na se jutna neked.
16/44 anonim válasza:
Ez nem akarás kérdése. Ez az összehasonlítás ostoba korlátolt és aki ezt vallja az nem tiszteli a nőket, csak használati tárgyként tekint rájuk. Mellesleg nekem rendszeresen jut nő. Most is van több amelyik akar tőlem valamit...
17/44 anonim válasza:
#16 Ha egyszer véletlen benő majd a fejed lágya rájösz hogy a nők használnak téged tárgyként. Az a férfi aki pedig azzal villog hogy neki bizony jut nő, az már eleve egy béta hím.
18/44 anonim válasza:
Akkor te nyilván az aljából válogatsz. Engem még egy nő sem használt ki ahogy én sem használtam ki egyet sem. Ehhez kell az emberismeret. Érdekes módon minden eddigi kapcsolatomban megkaptam a tiszteletet. Emberi társadalmakban nincs alfa és bétahím, max a csitriknél...
19/44 anonim válasza:
Bocs, hogy nem csajként válaszolok.
Legtöbb csalódás egy éjszakás szexben volt. Csinos csaj, minden, aztán az ágyban még egy fadarab.
A cél, hogy tartós kapcsolat legyen egy igazi tüzes csajszival, ennél jobb nincs...
35/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!