Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti szeretitek az egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szeretitek az egy éjszakás kalandokat? ;)

Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok a véleményetekre ;)

2020. szept. 5. 15:50
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
81%
Egy éjszakás nálam bármikor jöhet.
2020. szept. 8. 00:16
 12/44 anonim ***** válasza:
16%
Egy igazi nő SOHA nem menne bele se egy éjszakásba, se szexkapcsolatba. Nem tudom ismeritek e a kulcs-lakat összehasonlítást.
2020. szept. 8. 03:04
 13/44 anonim ***** válasza:
84%
#12-es hát nem'tom és speciel a swingerekben, meg nagyon sok szórakozóhelyen nem az láttam hogy soha :D sőt a swingerekbe sok nő kifejezetten nem feltétlenül a többesek, 3-asok kedvéért megy, hanem mert ott biztonságos környezetben (nem kell felmennie idegenhez, sem felhívnia magához) tálcán válogathat a 100%-ban kamumentes lehetőségekből, s még buli, kaja-pia-zene-tánc is van.
2020. szept. 9. 01:01
 14/44 anonim ***** válasza:
70%

12-es Igen ismerjük ezt a végtelenül buta és primitív összehasonlítást, csak nem tartjuk valósnak!!!

35F

2020. szept. 10. 22:25
 15/44 anonim ***** válasza:
61%
#14 Naná hogy te azt akarod hogy a nők butának és primitív összehasonlításnak tartják. Ha nem így lenne akkor fele annyi p.na se jutna neked.
2020. szept. 11. 01:12
 16/44 anonim ***** válasza:
31%
Ez nem akarás kérdése. Ez az összehasonlítás ostoba korlátolt és aki ezt vallja az nem tiszteli a nőket, csak használati tárgyként tekint rájuk. Mellesleg nekem rendszeresen jut nő. Most is van több amelyik akar tőlem valamit...
2020. szept. 18. 22:05
 17/44 anonim ***** válasza:
78%
#16 Ha egyszer véletlen benő majd a fejed lágya rájösz hogy a nők használnak téged tárgyként. Az a férfi aki pedig azzal villog hogy neki bizony jut nő, az már eleve egy béta hím.
2020. szept. 18. 22:13
 18/44 anonim ***** válasza:
27%
Akkor te nyilván az aljából válogatsz. Engem még egy nő sem használt ki ahogy én sem használtam ki egyet sem. Ehhez kell az emberismeret. Érdekes módon minden eddigi kapcsolatomban megkaptam a tiszteletet. Emberi társadalmakban nincs alfa és bétahím, max a csitriknél...
2020. szept. 19. 10:24
 19/44 anonim ***** válasza:
89%

Bocs, hogy nem csajként válaszolok.

Legtöbb csalódás egy éjszakás szexben volt. Csinos csaj, minden, aztán az ágyban még egy fadarab.

A cél, hogy tartós kapcsolat legyen egy igazi tüzes csajszival, ennél jobb nincs...

35/F

2020. szept. 27. 12:04
 20/44 anonim ***** válasza:
69%
IMÁDJÁK A NŐK
2020. szept. 27. 12:41
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!