Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha egy szingli nő sok pasival szexel
akkor k..va, de ha egy pasi csinálja ezt az nem baj?
Lépj túl rajta, ez így van és kész.
N
2020. szept. 3. 11:57
Van egy egyszerű hasonlat erre a kulcs és a zár esete... De ha a tudományosabb hátteret nézzük akkor azért mert nőként ti szültök és így minden más állatnál is a női nem feladata, hogy a legrátermettebb hím génjeit adják majd tovább így biztosítva hogy életre valóbb lesz az utód de ha fűvel fával összefekszik valaki akkor pont ez a visszás, hogy bárkinek megteszi nem keresi a legrátermettebbet. Férfiként pedig az az ösztön vezérel hogy minél több esetben tovább tudd örökíteni a tulajdonságaid ezért hajt hogy minél több nővel összefeküdj. Ez az ösztönös háttér. De egyébként én nem r*bancozok le egy lányt aki sokat szexel, a szex az jó nekem is neked is ha jól esik csinálja mindenki ez az ő magánügye.
2020. szept. 3. 12:16
Ahogy az első is mondja, engedd el. Ez ilyen és kész, most attól hogy neked ez nem tetszik, nem fog megváltozni senki véleménye.
2020. szept. 3. 12:22
Tudat alatti beidegződés. Ha egy nő sok nővel csinálja akkor a többi nő azért k.vázza le mert tudat alatt félti tőle a pasiját. A pasik meg azért mert nekik "nincs meg". Akinek sikerül a bugyijába jutni az hidd el hogy nem k.vázza le 😄
2020. szept. 3. 12:23
K..va aki pénzért szexel. Max ribi lehet aki cserélgeti a pasikat. De amúgy te dolgod, nem tartozik másra. Igazából nekem férfiként a mennyiség nem baj, ha tudom a miérteket és elfogadható. Ha valaki viszont agyatlan és csak ego táplálásból kúratja szét magát a fél várossal az azért taszító, mert a jó szexhez minőségi partner kell és nem mennyiségi. Szóval nekem azért gáz az ilyen, mert felszínes és alacsonyabb a szexuális és érzelmi intelligenciája és kultúrája. Ez férfiben ugyanilyen gáz.
(Fuckboyok és ribik..)
A normális nők és férfiak tisztában vannak az értékeikkel és nem ítélkeznek rögtön, ha nem kapcsolatban fekszik le valaki a másikkal.
2020. szept. 3. 12:23
A közelmúltban munka miatt egy egész napot együtt töltöttem mind korban, mind nemben különböző emberekkel. Természetesen hamar elkezdődött a pletykálkodás, egy nyugalmazott tanárnő már szinte mindenkit lek.rvázott aki egyszer is szóba mert állni a férjén kívül valakivel. Elmondta, hogy a férje alkoholista volt, ebből kifolyólag fiatalon beteg lett, de ő soha még csak nem is gondolt arra, hogy megcsalja a férjét. Nagy levegőt vett és kifakadt, mondta-mondta, hogy mennyire megbánta a monogám életét és ha újra kezdené teljesen máshogy élne. A végén már azt mondta jól teszik a mai fiatal nők, hogy más férfiakat is észre vesznek :).
2020. szept. 3. 12:44
Tudod erre van egy mondás:
"Amelyik lakatot minden kulcs nyitja, az egy rossz lakat. De amelyik kulcs minden lakatot nyit, az egy nagyon jó kulcs!"
2020. szept. 3. 13:05
2020. szept. 3. 13:37
Mert te dontesz a szexrol.
Csak egy ri.banc teszi szet a labat es hagyja sok pasinak hogy megdugjak mert csak a pasiknak arra kell hogy szet bas.szak. Te dontod el h ri.banc leszel vagy nem, bar ebben a vilagban mar mind1. Kb minden csaj ri.banc es mire ferjhez megy megb.aszatja magat vagy 20 palival
2020. szept. 3. 14:26
9-es sajnos degenerált... de hát ilyen ez, ha anyu meg apu rokonok. De faluhelyen nem mindig számít.
Kérdező, nem kell foglalkozni a sok előítéletes idiótával. Olyan partnert keress, aki téged szeret és nem azt, hogy csak 2 pasival voltál, vagy 22-vel...
2020. szept. 3. 14:42
Kapcsolódó kérdések: