Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha egy szingli nő sok pasival szexel akkor k..va, de ha egy pasi csinálja ezt az nem baj?

Figyelt kérdés
L
2020. szept. 3. 11:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben magánügy hogy preferáltan ki kivel csinálja.

A kötekedőkkel meg nem kell törődni.

9-esnek. "ha nő lennék qrva lennék ingyen" (József Attila Szabad-ötletek jegyzéke, részlet. Az idézet szót át kellet írjam.) Persze igen minden nő .... és mindig a nő a ....

31 F

2020. szept. 4. 17:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a kulcs-zár full hülyeség. Én nőként bármelyik pasit hülyítem. Akkor ez esetben én lennék a kulcs, mert bármelyik férfit "ki tudom nyitni"? :D olyan férfiakkal is összehoztam pár alkalmat, akikre mindenki azt mondta, hogy érinthetetlen. :) engedd el, azok a pasik próbálják ezt hajtogatni, akik nem tudnak megtartani egy nőt sem. Nekem pl, az a ferfi vágta ezt a fejemhez, aki nagyzolt, hogy ő már 30+ nőt megdöngetett. Élesben kiderült, hogy valszeg úgy sikerült ez a nagyszám, mert egynél többre senkinek nem kell. :D amikor ezt vázoltam neki, arra mondta ezt a kulcs-hülyeséget.

A férfiak büszkeségének kell valami, amivel takarózhat, mert amúgy ciki, ha rájön, hogy egy nő csak kihasználja, egy alkalom után dobja. :) nevetni kell rajtuk és kész.

2020. szept. 5. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!