Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz az hogy a vékony fiúk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az hogy a vékony fiúk senkinek sem kellenek?

Figyelt kérdés

Hallottam ezt sokszor, hogy az ilyenek nem jók mert nem tudják megvédeni a nőt. Attól hogy vékony vagyok van bátorságom, és a kell megvédem magam. És ha lenne barátnőm akit bántani akarnának, megvédeném, nem futnék el.

Vékonyként nem sok esélyem van a pártalálásban?

2020. szept. 2. 23:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én meg pont azt tapasztalom hogy a vékonyakra bukik mindenki.
2020. szept. 2. 23:46
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
ha még fiatal is vagy, a melegek imádni fognak:) szóval azt nem mondhatjuk hogy senkinek se. az önbizalom a fontos, ha félsz beszélni velük, és nem vagy határoztot akkor, tényleg csak a pasik fognak kapkodni utánad. légy vagány, de ne beképzelt
2020. szept. 3. 00:14
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Nem igaz, van aki a vékonyakat szereti. Ettől függetlenül egyél normálisan, és ha nem tudsz hízni legalább legyél sportos. Ha meg jó fej vagy, tetszik a dumád könnyen találsz párt.
2020. szept. 3. 00:49
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Hát figyelj. A saját tapasztalatom le tudom írni. Az én alom pasim, magas, kopasz és nem 50kg. Még egy kis szakáll hozzá és nekem végem. Ennek ellenére a férjem, magas de vékony, vékonyabb mint én, és még is a férjem, nem csak a lelke miatt szeretem, hanem baromi szexi és a tökéletes ellentéte a "álom"nak még is elég ha csak meg csókol és úgy kell fel locsolni. 😂
2020. szept. 3. 01:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Más gond van itt nem a testalkat szerintem.
2020. szept. 3. 01:38
 6/9 anonim ***** válasza:
39%
Így van a vékonyság miatt nem kellesz nőknek, a helyesírásod meg csapnivaló!
2020. szept. 3. 03:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A testalkatnak nem sok köze van hozzá, sok vékony srácot látok nagyon szép lányokkal. Több függ a személyiségedtől, az igényességedtől stb.
2020. szept. 3. 09:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Tele a haveri kör vékonyabbfajta srácokkal, és nincs pártalálási problémájuk (vagy akinek van, annak nem emiatt).
2020. szept. 3. 11:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Van akiknek a vékonyabb srácok jönnek be, de a picsogó, önsajnáltató, 0 önbizalommal rendelkezők... na azok tényleg igen kevés nőnek. Főleg ha csak siránkozol a "sanyarú" sorsod miatt és várod hogy a nők rohanjanak le. Neked kellene próbálkoznod náluk, újra és újra és újra, amíg célba nem érsz s nem találsz olyan csajt akinek tetszel.
2020. szept. 3. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!