Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért zavar az egyik unokahugo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar az egyik unokahugommal a másikkal meg nem?

Figyelt kérdés
Van egy unokahugom meg fiatal a szexhez de ha ragondolok hogy szexelne valakivel rendkívül zavar engem. Olyan furcsa rossz erzes fog el. Van masik unokahugom is ot pedig pont leszarom hogy kivel szexel meg kivel nem igy kellene lennem az elsővel is de sajnos nem vagyok igy vele
2020. szept. 2. 19:51
1 2
 11/11 anonim válasza:

vicces vagy kérdező, hiaba pontozod le, látszik hogy erről van szó, hogy vonzodsz hozzá, csak még kiskoru es felsz bevallani.

ha nem így lenne, nem hisztiznel es poztotnad le, hanem tulmennel rajta.

egyébként részemről en nem itelem el, de azért nyilván furanak tartom, de megértem ha van az a kíváncsiság

2021. ápr. 19. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!