Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek zavar titeket ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek zavar titeket ha a párotok önkielégít folyamat amellett hogy veletek is van ?

Figyelt kérdés
2020. aug. 30. 23:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem zavar(na).

Lehet néha nekem is nagyobb lenne a szexuális étvágyam, így lennének olyan alkalmak, amikor magamnak kellene örömet okozzák.

Az zavarna ha letagadná. Csinálja nyugodtan, csak beszéljen velem nyíltan az ilyenekről.

2020. aug. 30. 23:27
 2/9 A kérdező kommentje:
A sok önkielégítés nagyobb szexuális kedvet adna? Pont fordítva gondoltam ...
2020. aug. 30. 23:33
 3/9 anonim ***** válasza:

Pont én is azt mondtam.

Nagyobb szexuális kedv ➡️ sok/több önkielégítés.

2020. aug. 30. 23:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar. Az zavarna ha e miatt nem tudna teljesíteni, mert kiverni jobban van kedve mint szexelni.
2020. aug. 30. 23:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem megy a velem valo szex rovasara, akkor semmi kozom hozza. Hogy mit fantazial, ahhoz sem. Neki sem az enyemhez persze.

En reggel kicsit kesobb kelek es zajosan megyek a nappali fele, ha kulon szoszmotoltunk, nem akarok rajtautni.

2020. aug. 30. 23:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Ameddig nem megy a szex rovására addig nem zavar
2020. aug. 31. 08:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, ha távol vagyunk egymástól és nem tudunk találkozni a párom is szokott és én is. Ez normális
2020. aug. 31. 09:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha nem megy a szex rovására, akkor csak hajrá.
2020. aug. 31. 10:58
 9/9 anonim ***** válasza:

"A sok önkielégítés nagyobb szexuális kedvet adna? Pont fordítva gondoltam ..."

Pedig én is így látom, hogy a több szex, az nagyobb étvágyat kelt és több emiatt az önkielégítés, és valamennyire fordítva is. A szervezet nagyon könnyen hozzászokik a jóhoz és ha napi többször kell az elsülés, akkor napi szinten fogod keresni a szexet vagy a maszturbálást.

2020. aug. 31. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!