Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek zavar titeket ha a párotok önkielégít folyamat amellett hogy veletek is van ?
Nem, nem zavar(na).
Lehet néha nekem is nagyobb lenne a szexuális étvágyam, így lennének olyan alkalmak, amikor magamnak kellene örömet okozzák.
Az zavarna ha letagadná. Csinálja nyugodtan, csak beszéljen velem nyíltan az ilyenekről.
Pont én is azt mondtam.
Nagyobb szexuális kedv ➡️ sok/több önkielégítés.
Ha nem megy a velem valo szex rovasara, akkor semmi kozom hozza. Hogy mit fantazial, ahhoz sem. Neki sem az enyemhez persze.
En reggel kicsit kesobb kelek es zajosan megyek a nappali fele, ha kulon szoszmotoltunk, nem akarok rajtautni.
"A sok önkielégítés nagyobb szexuális kedvet adna? Pont fordítva gondoltam ..."
Pedig én is így látom, hogy a több szex, az nagyobb étvágyat kelt és több emiatt az önkielégítés, és valamennyire fordítva is. A szervezet nagyon könnyen hozzászokik a jóhoz és ha napi többször kell az elsülés, akkor napi szinten fogod keresni a szexet vagy a maszturbálást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!