Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar az egyik unokahugommal a másikkal meg nem?
Figyelt kérdés
Van egy unokahugom meg fiatal a szexhez de ha ragondolok hogy szexelne valakivel rendkívül zavar engem. Olyan furcsa rossz erzes fog el. Van masik unokahugom is ot pedig pont leszarom hogy kivel szexel meg kivel nem igy kellene lennem az elsővel is de sajnos nem vagyok igy vele2020. szept. 2. 19:51
1/11 anonim válasza:
Ennek mi köze a szexualitáshoz? Az egyikkel közelebbi a viszonyod, és jobban félted.
2/11 anonim válasza:
Hahaha de naiv vagy első.
Gerjed arra az unokahúgára,amelyik zavarja,ha szexel.Egyértelmű.Különben mit érdekelné,pont leszarná,mint a másik esetében is!
25N
3/11 A kérdező kommentje:
Nem gerjedek a sajat unokahugomra valszeg az elsonek igaza van mert tenyleg melyebb az egyikkel a kapcsolatom. Koszonom ment a zold neked 2es ment a piros.
2020. szept. 2. 20:31
4/11 anonim válasza:
Vagy az amit az első írt, vagy annak a lánynak más a személyisége, törékenyebbnek látod, kis fiatal lánynak, akit óvni akarsz a férfiaktól
N
5/11 anonim válasza:
Énnem állok bele senkibe. Itt mindenki csak találgatni tud, nem feltételezek azonnal rosszat senkitől. Ennyiből nem derül ki mi lehet az oka. Csak írtam pár lehetséges okot és ennyi. A lepontozást sem értem, de egészségére annak, akinek ez jól esett..
4es voltam
6/11 A kérdező kommentje:
Nem en toroltettem a valaszod de megerdemled mert csak bele kotsz az emberbe semmi tobb. A lány 14 éves és veled ellentetben nem vagyok annyira kiehezve a szexre hogy a sajat unokatestveremre gondoljak. Persze neked ezek szerint teljesen tabu a verfetozes gondolom anyad es apad is testverek azert lehet ennyi eszed xd
2020. szept. 2. 22:12
7/11 anonim válasza:
Valószínűleg mert érzelmileg jobban kötődsz hozzá s mert fiatalabb így bizonyos védelmi, védekezési ösztönök jobban beindulnak. Viszont nem ismerjük sem a személyiségedet, sem azt hogy fiatalabb korában milyen volt a viszonyotok, sem azokat az élményeket, behatásokat amik ezt kialakították benned (pl. volt-e olyan amikor neked kellett rá vigyázni stb.).
8/11 anonim válasza:
Testvérként tekintesz rá, félted. Én is 2 lány unokanővér mellett nőttem fel, mindkettővel jóban voltam, de az egyikért rajongtam (nem szexuális értelemben, bár brutál jó csak volt). Emiatt mindenféle fura alak hajtott rá, ami idegesített néha engem is.
9/11 anonim válasza:
Az unoaktestvér nem közeli rokon,tuti ez van,amit írtam.Szerencsére az én szüleim nem ilyen betegek,de te igen,a leírásból lejött,ezen kívül nem vagyok hülye,ismerem a férfiakat.😏 (Bár szerencsére leszbikus vagyok.😌)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!