Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hol ismerkedtek szívesen?
Hol ismerkedtek szívesen ha komoly kapcsolatra vágytok, illetve hol ha csak szexre?
Ismerős körben, utcán, szórakozóhelyen, tinderen, egyéb?
Milyen szempontokat néztek online például?
Bárhol nyitott vagyok rá igazából, bárhol van esély megismerni megfelelő férfit. A való életben és tinderen is vannak gázos pasik és szimpatikus normális férfiak is. Találtam már szexkapcsolatra pasit egy házibulin, ismerősök ismerőseként és találtam párkpacsolatot tinderen is.
De én pl jó néven venném azt is, ha az utcán szólítana le egy férfi, mert szimpatikus vagyok neki. De ilyen régebben sokszor volt, mostanság valahogy sajnos nem fordul elő.
Egy biztos: szórakozóhelyen soha nem ismerkedtem semmilyen céllal. Nekem az a legalja kategória (a tapasztalatok mondatják ezt velem)
23N
Kapcsolat: sehol, az vagy jön vagy nem, jöhet munkahelyen, de akár a metróban, zöldségesnél is összefuthatsz bárkivel akivel megvan a kölcsönös szimpátia.
Alkalmi: tinder, swinger, privát házibulik, ismerősök - szintén bárhol van rá lehetőség csak nyitott szem kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!