Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti hol ismerkedtek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hol ismerkedtek szívesen?

Figyelt kérdés

Hol ismerkedtek szívesen ha komoly kapcsolatra vágytok, illetve hol ha csak szexre?

Ismerős körben, utcán, szórakozóhelyen, tinderen, egyéb?

Milyen szempontokat néztek online például?

2020. szept. 2. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Ismerősök által, tinderen.
2020. szept. 2. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Bárhol nyitott vagyok rá igazából, bárhol van esély megismerni megfelelő férfit. A való életben és tinderen is vannak gázos pasik és szimpatikus normális férfiak is. Találtam már szexkapcsolatra pasit egy házibulin, ismerősök ismerőseként és találtam párkpacsolatot tinderen is.

De én pl jó néven venném azt is, ha az utcán szólítana le egy férfi, mert szimpatikus vagyok neki. De ilyen régebben sokszor volt, mostanság valahogy sajnos nem fordul elő.

Egy biztos: szórakozóhelyen soha nem ismerkedtem semmilyen céllal. Nekem az a legalja kategória (a tapasztalatok mondatják ezt velem)

23N

2020. szept. 2. 21:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsolat: sehol, az vagy jön vagy nem, jöhet munkahelyen, de akár a metróban, zöldségesnél is összefuthatsz bárkivel akivel megvan a kölcsönös szimpátia.

Alkalmi: tinder, swinger, privát házibulik, ismerősök - szintén bárhol van rá lehetőség csak nyitott szem kell hozzá.

2020. szept. 2. 22:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez így van ahogy a 3 as írja. Egy jó kapcsolat vagy jön vagy nem. Mennél jobban tesz érte az ember, mennél jobban küszködik, annál jobban nem fog sikerülni. Csernus dr mondta egyszer egy vendégének a tv ben, hogy a hétvégén felöltözik, elmegy erre arra, mert szeretne társat találni. Ezt mondta neki a doki. Ez bizony nem így működik. Majd amikor otthon szabadidő ruhába, papucsba csak éppen leugrassz egy tejfölért, vagy bármiért a boltba, majd akkor fogsz valakivel összeakadni. Amikor nem is tervezed, amikor nem is készülsz rá. Hát ennyi sajnos. Én is ezt a pillanatot várom 54 évesen. Mem szabad föladni, és nem szabad otthon ülni, mert bekopogtatni senki nem fog. Max a postás. De ha szerencséd van az is szimpatikus lehet.😃
2020. szept. 3. 11:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősök által meg kultúráltabb bárokban de az ritka
2020. szept. 3. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!