Lányok, ti hol ismerkedtek szívesen?
Figyelt kérdés
Vagy számotokra nincs különösebb hely? Ha egy jól kinéző, ápolt srác megszólít titeket pl. a villamoson és kiderülne hogy még értelmes is, akkor szívesen beszélgettek vele? Nem erőszakos, nem akar azonnal szexelni, hanem meg akar ismerni és randira hív.2020. júl. 20. 12:54
1/5 anonim válasza:
Ha szimpi akkor szívesen beszélgetek vele🙂
2020. júl. 20. 13:27
2/5 anonim válasza:
Tegyük fel nekem is szimpatikus az illető, érdekesnek ígérkezik, nem nyomolús akkor szívesen beszélgetek vele.
Egyébként nincs különösebb hely ahol ismerkednék./L
2020. júl. 20. 13:35
3/5 anonim válasza:
Szerintem könyvtárban / buszon / buszra várva klassz lehet ismerkedni. Legalábbis nekem az bejönne:D
Ha pl egy jol kinezo srac megszolitana a villamoson es kiderulne hogy tök kedves es jofej akkor szivesen beszélgetnék vele. En nyilt vagyok az ismerkedésre
2020. júl. 20. 14:00
4/5 anonim válasza:
Ugyanitt egy másik kérdés, amit az eredetivel vegyítenék egybe. Ha van egy srác, aki jó humorú, intelligens és alapból jól néz ki, de van rajta súlyfelesleg (nem kövér, de messze nem vékony), akkor annak lehet esélye? Mármint leginkább a beszélgetés elkezdéséhez értem. Illetve, hogy ha tényleg rendesnek tartjátok, akkor randira is mennétek vele?
2020. júl. 20. 21:59
5/5 anonim válasza:
#4 igen és igen
2020. júl. 20. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!