Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy pasival, most jutottunk el odáig, hogy szexeljünk, de zavarja, hogy szőrös nekem, viszont én nem szeretném borotválni...most mi legyen? Ez szakítási ok? Ő bezzeg szőrösen hagyhatja? Mert neki szőrös.
Figyelt kérdés
2020. szept. 1. 21:33
11/16 anonim válasza:
Mit nem adnék egy ilyen lányért!
12/16 azureknight0715 válasza:
Most komolyan ez ilyen nagy gond lenne? "Ha igazán szeretne akkor elfogadna szörösen is" erre meg ne írjunk már ilyen hülyesèget. Elmondta ,hogy jobban kíván, szereti ha ott szörtelen. Most nem fog elhagyni mert nem szeded le ,de most komolyan ez annyira nagy kèrès tőle hogy nem akarsz a kedvèbe járni? Ez nem nagy kèrès tőle szerintem. Egy pár vagytok, tegyetek egymás kedvère.
13/16 anonim válasza:
Mondd neki h csak akkor borotválod le ha ő is. Fucking double standards smh.
14/16 anonim válasza:
Mindenkinek más az ízlése. Az hogy neki csupin, vagy fazonra igazítva jobban tetszik egy dolog, de egy KAPCSOLATBAN a másik ember számít nem csak egy db nettó p.nának nézik. Úgyhogy ha "zavarja" akkor mond meg neki, okés semmi gond viszlát menj dugjál mással ha téged zavar - te meg találsz olyat aki lehet bár a csupit szereti, de így is tetszeni fogsz neki.
15/16 anonim válasza:
Nyírd rövidre! 1 centisre. Az szerintem mindenkinek megfelelő lesz. Ha neki nem az már legyen az ő baja!
16/16 anonim válasza:
Szerintem ha nem fogadja el kuka. Volt egy csaj, már éppen ment minden volna simán lazán, megtudta, hogy nem borotválom a zacsim és környékét. Azt mondta csak akkor lesz valami, ha leborotválom. Megmondtam neki vagy így vagy sehogy. Végül csak egy csókkal zárult a történet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!