Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy pasival, most jutottunk el odáig, hogy szexeljünk, de zavarja, hogy szőrös nekem, viszont én nem szeretném borotválni...most mi legyen? Ez szakítási ok? Ő bezzeg szőrösen hagyhatja? Mert neki szőrös.
Akkor ne borotváld, hanem simán vágd rövidre.
Meg add ki neki, hogy ő is visszább vehet a dzsungelből magánál.
Sajnos ez ízlés kérdése. A legtöbb pasinak a csupasz tetszik és bizony akinek ez tetszik, az sokszor igénytelennek látja a szőrös puncit. Tehát meghagyhatod, nem kényszeríthet rá hogy leszedd:D csak ott lesz a fejedben a gondolat hogy neki nem tetszel. Szóval nehéz ügy. Ha ennyire elzárkózol a szőrtelenítéstől, talán jobb, ha még most szakítasz
(Mellesleg nekem pl magamon nem tetszik, igénytelennek tartom a szőrt, a férfi viszont szerintem legyen szőrös, a csupaz farok kiábrándító és nem férfias)
N
Rákérdezett az első szex előtt, hogy neked milyen?
Ez olyan, mintha elő megmondaná, mi legyen a karácsonyi meglepetése!
Ilyet nem mondunk meg előre! Elmondhatja később, hogy mi a kedvenc fazonja, de akkor sem vagy köteles úgy alakítanod magadat.
És mi lenne, ha előjátékként szőrtelenítenetek, akár egymást, pl. fürdésközben? Lehet neked is tetszend csupaszon a puncid.
Ha a szőrtelenítés egyikőtöknél sem opció magán, csak a masikat szeretnétek úgy látni, akkor sajnos finito la musica...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!