Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok erről, valóban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről, valóban igy kellene most szexelni a koronavírus miatt?

Figyelt kérdés
[link]

2020. szept. 1. 12:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ez egy baromság.. Leírja, hogy görcsölj rá, hogy erre és erre figyelj mert elkaphatod... Majd a végén közli, hogy azért lazulj el hogy élvezd is..

Moss kezet legalább 20 másodpercig.. Hát nem csak a kezemhez ér a másik, és a testnedvekkel tejer.. Magyarul izzadság... Azért egy jó szex megizzasztja az embert. Akkor már nem csak kézmosás kell hanem alapos zuhany.

Az meg, hogy akivel együtt élünk.. Apámmal élek.. Akkor most könyörögjek neki, hogy légyszi apuci, és ha nem hajlandó rá akkor keressek valaki állandót? Röhej 🤣🤣🤣

Az egész cikk egy vicc. Maradok a legjobb barátomnál.. A kezemnél.

2020. szept. 1. 14:10
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
Imádok hátulról, de nehogy má' ez az agyonmisztifikált szaros vírus döntse el, hogyan dugjak! Legközelebb már az jön, hogy kérjek két negatív tesztet a partnertől?
2020. szept. 2. 16:48
 13/15 anonim ***** válasza:
Index... Kell erről beszélni egyáltalán?
2020. szept. 3. 02:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem itt inkább az egyéjszakás kalandokról van szó.

Abban én is egyetértek, hogy olyankor valóban legyen óvatos az ember.

Hát, aki egyedül van, és "csak" szexelni akar, annak nagyon nehéz a helyzete. na de azt el sem tudom képzelni, hogy álarcban szexeljenek.

Szerencsére nekem már majd 3 éves a kapcsolatom. A páromban pedíg megbízok. Megcsalni meg eszem ágában sincsen.

2020. szept. 3. 03:11
 15/15 A kérdező kommentje:
#13 Ezt még egy távozó indexes írta, nem az új szerkesztőség.
2020. szept. 3. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!