Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha orálisan kényeztetik a péniszem, elkaphatom a koronavírust?
Figyelt kérdés
2020. júl. 16. 23:11
1/10 anonim válasza:
Csak ha utána te is leszopod a saját péniszed vagy a szemedbe/orrodba dörzsölöd.
2/10 anonim válasza:
Használd már az agyad, ha pusztán a rádleheléstol 1 méter távolságol is, vagy egy kézfogással elkaphato, akkor egy szhopásnál, hogy a bűbánatba ne kaphatnád el? Használd már azt a lötyögő valamit a fejedben...
3/10 anonim válasza:
Vicces, hogy akik korábban óvszer nélkül szexeltek fűvel-fával és nem féltek a hivtől azok most rettegnek egy olyan betegségtől amibe az ötven év alattiaknak 0,001%-a halt bele.
4/10 anonim válasza:
Akkor is elkaphatod, ha egy csaj seggére paskolsz.
Vagy villamosjegyet lyukasztasz...:)
5/10 anonim válasza:
És mindenkit lepontoz még hozzá...
6/10 anonim válasza:
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
Amúgy a kollégám nagy szopatós,(taxis), neki kérdeztem meg mert ezzel nyaggat mostanában.(most fél kimenni a szemétégetőhöz).
Én nem félek a covidtól, maszk nélkül dolgozok.Utasok ha kérik, természetesen felveszem.
2020. júl. 16. 23:18
8/10 A kérdező kommentje:
5#
Én aztán senkit nem pontozok le, elhiheted!
2020. júl. 16. 23:19
9/10 anonim válasza:
A lány egy random csaj vagy a barátnőd? Lehet tudni, hogy potenciálisan fertőzött-e?
10/10 anonim válasza:
Csak, ha feltüsszent a végén egy kis keczit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!