Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről, valóban igy kellene most szexelni a koronavírus miatt?
2020. szept. 1. 12:54
2/15 A kérdező kommentje:
Én is csaj vagyok, de nem tudok elképzelni szexet csók nélkül.
2020. szept. 1. 12:56
3/15 anonim válasza:
Gáz az egész úgy ahogy van. Én már elsőre röhögtem rajta, most se tudok mást tenni. A legegyszerűbb ha szépen mindenki marad otthon, és senki nem dug senkivel.
4/15 A kérdező kommentje:
Vannak egyedülállók is, akiknek nincs állandó partnerük.
2020. szept. 1. 13:02
5/15 anonim válasza:
Nem már. Akkor egy jó cummantás vagy nyalás sem fér bele? Csak doggy? ÁÁÁÁÁÁ
6/15 anonim válasza:
Persze, meg kesztyűben, gumicsizmában, meg komplett vegyvédelmi öltözékben 😄 szimpla kattintásvadász cikk, eltúlzott baromság. Most vagy dugsz és akkor rendesen, vagy nem (óvszert azért használj akár van covid akár nincs).
7/15 anonim válasza:
5 ös az szopás és az anál nem javasolt, a nyalást nem írták :D
8/15 anonim válasza:
7-es ne legyünk már ennyire egyoldalúak. 69? XD
9/15 anonim válasza:
Jó, az index egy vicclap, ezt eddig is tudtuk.
10/15 anonim válasza:
azért abba is gondoljunk bele, hogy ezt a csók nélküli opciót olyanoknak írják le, akik futó dugó kalandot keresnek, mert már annyira viszket nekik odalent, hogy állat módjára dugni akarnak. Ha arra vágysz, hogy megdugjanak és utána húzzanak, akkor nem egy rossz megoldás. Ha pedig úgy is alakul és randiztok, akkor meg úgy is megy a csók, mert bevállalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!