Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A női cicik mennyire fontosak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A női cicik mennyire fontosak szexnél?

Figyelt kérdés
Mi a célja, ki mit szokott velük csinálni?

#mell #szex #cici #kebel #női erogénzóna
2020. aug. 30. 20:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%
Nagyoon fontos, állandóan fogdosom. 10es, amúgy mit kéne még csinálni a nagy cicikkel, fogdosáson és mellbimbó nyalogatáson kivül.
2020. aug. 30. 21:30
 12/17 anonim ***** válasza:
21%
11! Jó szerető lehetsz! :D Egyszerű, mint egy faék! :D
2020. aug. 30. 21:35
 13/17 anonim ***** válasza:
96%

"Olvassatok utána, ez nem kitaláció, hanem tény! Attól, hogy más elképzelés, más élethelyzet is létezik, még nem kell megszólni, lepontozni."

Te nem tényeket tálaltál, hanem kimazsoláztad a számodra szimpatikus elméleteket és infótöredékeket. Azt a kijelentésedet pedig, hogy "A szexualitás szempontból a legizgatóbb testrésze a női fenék", tudományos szemszögből végképp nem lehet értelmezni, egy teljesen szubjektív vélemény.

2020. aug. 30. 21:38
 14/17 Á.Zoli ***** válasza:
91%

Nagyon fontos kelléke a ráhangolódásnak, de én később sem szoktam megfeledkezni róluk.

Mérettől és formától függetlenül fontos szerepet tölt be, kihagyhatatlan 😊

2020. aug. 31. 06:05
 15/17 anonim ***** válasza:
94%
Én nő vagyok. de imádom ha férjem játszik vele. Puszilgatja ,enyhén szivogaja és néha már csak ettől orgazmusom lesz. Közepes méretű melleim vannak. Én pedig cserébe a melleim közé veszem a farkát és úgy kényeztetem.
2020. aug. 31. 13:11
 16/17 anonim ***** válasza:
90%
Nekem fontos szerepet tölt be imádom a párom melleit simogatni a mell bimbóit izgatni nyalogatni csókolni kicsit finoman szopkodni
2020. aug. 31. 23:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Elég fontosak, előjátéknál simogatom, nyalogatom, szívogatom, szex közben pedig, amikor már igazán beindulunk, egyre erőteljesebben markolászom, ütögetem.
2020. szept. 22. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!