Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szexnél nálatok melyik a fontosabb?
Figyelt kérdés
Hogy jó érzés legyen (tapasztalttal) vagy, hogy olyannal csináljátok,akit szerettek (kezdővel).
Köztes nincs. Privit nem ne írjatok, köszi.
2017. nov. 12. 23:41
2/10 anonim válasza:
Nekem az elsőnél mindkettőnknek az volt az első, de emellett nagyon jó erzés is volt.
3/10 anonim válasza:
De . legfontosabb hogy szerettem
4/10 anonim válasza:
Mindenképp olyannal, akit szeretek.
Lehet, hogy a tapasztalt jobb, ügyesebb, de könnyen lehet, hogy le se sz*r téged, és akkor oda az első szex varázsa
6/10 anonim válasza:
Akit szeretek de azért legyen jó érzés is mert a szar szex elássa a kapcsolatot.
7/10 anonim válasza:
Akit szeretek...az első szex, főleg egy tapasztalatlan partnerrel ritkán jó...de nem is ez a lényeg ilyenkor.
10/10 anonim válasza:
Én azzal vesztettem el, akit akkor szerettem.
De azzal volt a legjobb, akit munka közben ismertem meg és csak spontán lett egy éjszaka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!