Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy megértse a párom hogy nem akarom kielégíteni mikor megvan?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt, én elég fiatal vagyok, ő jóval idősebb nálam, ő az első párom. A szexuális életünk egyébként tök jó egy dolgot leszámítva. Mikor nekem meg van a vérzésem ő tök természetesnek veszi hogy ilyenkor leszopjam, de én ezt nagyon nem akarom, egyszer kétszer megtörtént régebben de nagyon rosszul esik mert ilyenkor úgy érzem mint ha nem foglalkozna velem, csak az ő öröme érdekli, az nem számít hogy rohadt levert vagyok, ilyenkor semmihez nincs kedvem, ehhez aztán végkép nincs. De mivel ezt elmondtam neki, és nem szopom le ilyenkor természetesen ki van akadva. Nagyon szomorú és feszült vagyok emiatt, ha meg jön a vérzésem már rettegek, hogy mikor fog ezzel molesztálni és mivel nem csinálom neki ezért összeveszik velem. Pedig szeretjük egymást de ilyenkor elszomorodok hogy ilyen önző velem. Pedig mint mondtam a szexuális életünk ezt leszámítva rendben van, ő is meg kapja amit akar és én is. Hogy értessem meg vele hogy ne zaklasson ezzel?2020. aug. 30. 15:51
11/14 anonim válasza:
Nekem még szerencsére nem volt szerencsém egy ilyenhez,de az biztos nem tenném meg. Mindegy hogy orális vagy sem, egy szexuális élmény akkor jó és tisztességes, ha minkét fél akarja, különben oldja meg magának.
12/14 anonim válasza:
"Pedig szeretjük egymást"
Hát, ha így lenne akkor megértene téged, és nem elvárná a szopást, mint az ő jussát.
A leírtak alapján csak lyuknak használ téged, és ez az amit nagyon későn vesznek észre a nők.
14/14 anonim válasza:
Én megígérem, hogy kielégítelek úgy, hogy neked akkor nem kell viszonoznod semmit... Akkor nagyobbak lesznek az esélyeim, mint a mostani párodnak? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!