Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom a párom orálisan kielégíteni?
Sosem izgatott ez a dolog. Viszont mivel a párom szeretné, hajlandó lennék rá. De egyszerűen nem tudom magam rávenni, letérdelek elé, elvörösödöm és ennyi... Neki sem engedtem eddig, hogy a szájával csinálja.
Kb. heti 1szer van szex, tehát nem vagyunk igazán összeszokva, inkább tavkapcsolat. Lehet ez az oka? Ha összecsiszolódunk menni fog?
22/L
Ne erőltessétek. Így csak kellemetlen élmény lesz. Majd ha már megszoktad a közelségét, látványát, tapintását, s ha szívesen csinálod. És én pl. sose csinálnám térdelve, nekem nagyon megalázó. Ha önszántadból ismerkednél vele, inkább feküdj mellé, csók, aztán fedezd fel tovább a testét és úgy. Ne ő erőltesse és te se kényszerből csináld. Csak szabadon, ha szeretnéd. Majd belejössz.
És miért nem engeded neki? Hidd el, jó érzés, úgyhogy nem kell szégyellned a puncidat, izgatja őt bizonyára. Ne vetítsd rá a te érzéseidet. Ne félj tőle, engedd el magad, jó lesz :)
Mi kicsit hevesebben vagyunk mondhatni...
De azt hiszem neked a szexuális vágyad mértéke az alacsony.
Hát 22 évesen heti egy már bocs, de tényleg nem sok... bár nekem is volt távkapcsolatom, de amikor találkoztunk... na akkor nem egy menet volt huszonévesen :)
A kérdésedre válaszolva, ha ennyire viszolyogsz tőle, akkor inkább ne csináld. A te libidódat is nullára veri le és eléggé illúzióromboló ha azt látod a partnereden fanyalog és nincs kedve csinálni valamit. Nem fogtok összecsiszolódni, mert te nem akarod ő meg vágyik rá. Összecsiszolódni majd olyannal fogsz akivel kb. ugyanazok a vágyak, igények. Ami meg nem megy azt nem kell erőltetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!