Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a férfi már nem kívánja a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi már nem kívánja a párját, akkor egyáltalán nem is fekszik le vele, vagy a szex utáni vágy azért erősebb?

Figyelt kérdés
Elhízás, megszokás...ilyesmi miatt. Ami a hosszú kapcsolat mellékhatása lehet.

2020. aug. 30. 14:57
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
Voltam már olyan kapcsolatban, ahol a 2. év felétől kezdve már nem igazán volt szerelem vagy bármi kötődés közöttünk, de azért szexeltünk, mert jobb volt mint maszturbálni. Szóval ha választhatok, hogy egy lány testén élvezkedjek vagy maszturbáljak egyedül, akkor inkább a szexet választom, érzések nélkül is.
2020. aug. 30. 15:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Pont ebben vagyok. Nem kezdeményezek. Eléggé unalmas már a kapcsolatuk. Maszturbalni viszont nagyon szeretek.
2020. aug. 30. 15:06
 3/9 anonim válasza:

Először is egy boldog nő csillog a pàrja mellett.

Mi az oka hogy meghizott?

Mekkora lett?Miert nem segìtesz neki lefogyni? Ha làtja rajtad,hogy nem kivànod az evèsbe fog mègjobban menekülni mivel az adja neki a pillanatnyi kielègülèst, ès boldogsàgot. Magàt semmibe nèzi majd ha ràjön ès totàl depibe esik egy idő utàn pedig annyira rosszul lesz,hogy hosszù terapia segìtsègèvel talàn helyre jön majd. Ha szereted akkor èrdemes lenne megbeszèlni vele főleg ha hàzassagban èltek gyerekekkel.

Oszd meg vele mire vàgysz vegyetek jatekszereket.. vidd el ùj helyekre szeretkezzetek vadul barhol barmikor, jàtszatok el mintha most ismerkedtettek volna meg...Vegyel neki szexi rucikat viragot...... plus size nok is gyonyoruek dogos ruhàkban.. kerd meg, hogy adjon magara... ha újra ragyogtatod akkor minden rendbe jön. De ha nincsennek gyerekeitek ès nem vagytok hàzasok..akkor engedd el majd mas ragyogtatja majd... nem hinnem hogy bànyarèm,ha egyszer osszejöttèl vele...

2020. aug. 30. 18:31
 4/9 anonim ***** válasza:
34%
Hármas. Nem tudsz te semmit. Ne menjünk bele.
2020. aug. 30. 18:43
 5/9 anonim válasza:
Nyugodtan belemehetunk ... mit nem tudok...oszd meg velem legyszives hatha okosodom....
2020. aug. 30. 18:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Nincs hozzá humorom, hogy le írjam az én sztorimat. A csillogásról csak annyit hogy oda vissza kéne menjen a dolog. Nem csak egy férfinak kell ám adni.
2020. aug. 30. 18:55
 7/9 anonim válasza:

Pedig nagyon kivancsiva tettel, 100% ban igazad van hogy mind a ket felnek ugyan ugy kell adni...

Tenyleg erdekel a sztorid.. azert ha van kedved leirhatnad. :)

2020. aug. 30. 19:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem nem szeretném. Amúgy sem vagyok a szavak embere, jobb sem lessz tőle nekem meg még mellé jó sz@r is e helyesírásom. Személyesen jobban el tudnám mondani a gondom bajom.
2020. aug. 30. 19:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Szintén ebben vagyok... Csak nő. Férjem nem kíván. Teherbe ejtet, nyilván kerekedek.. Amúgy is volt rajtam felesleg, de nem durván. Most viszont van nagy pocak a baba miatt. Egyszer nem nyúl hozzám... Előtte is ritkán.

Önbizalmam nulla.. Biztos ronda vagyok.

2020. aug. 30. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!