Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anorexias lanykent lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anorexias lanykent lehet eselyem nagy szilikon melleket csinaltatni?

Figyelt kérdés
Mindig is arra vagytam, hogy nadszal vekony legyek, viszont nincsenek melleim. Lattam a neten olyan kepeket, hogy hozzam hasonlo alkatu nok meretes szilikon mellekkel rendelkeznek. Kivancsi vagyok, hogy Magyarorszagon 1000 kobcentit beraknanak egy 38 kilos lanynak. Valaszaitok elore is koszonom!

2020. aug. 30. 07:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%

Utolsó vagyok, ez lemaradt és lényeges💕

Egy ex-anotexiás

2020. aug. 30. 09:48
 12/20 anonim ***** válasza:
68%
Aránytalanul hülyén néznél ki. Inkább maradj ilyen, legalább arányos a testalkatod.
2020. aug. 30. 10:51
 13/20 anonim ***** válasza:
76%
Szigorúan a kérdésnél maradva: ha megvan az a kb. egymilliód rá, akkor megvan az esélyed. Sokat kell majd vitatkoznod a plasztikai sebésszel, aki biztosan le akar majd beszélni ekkora méretről, és talán át is kell menned egy másikhoz, aki hajlandó lesz rá, de meglesz. Pénz beszél, kutya ugat...
2020. aug. 30. 11:04
 14/20 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem nem melleket kene csináltatni hanem szakemberhez fordulni, mert az anorexia súlyos betegség amivel nem szabad játszani.

Hidd el tudom mirol beszélsz, átmentem mar rajta en is, kerj segitseget

2020. aug. 30. 11:05
 15/20 anonim ***** válasza:
83%
Inkább egy pszichológust keress fel, mert ahogy látom, nem csak egy mentális kórral küzdesz.
2020. aug. 30. 17:15
 16/20 anonim ***** válasza:
60%
Plasztikai sebészt lehet, hogy találsz, aki ezt jó pénzért megteszi, de az aneszteziológus biztos nem fogja kockàra tenni a legyengült kis életed és ezzel együtt az állását, szabadságàt.
2020. aug. 30. 18:56
 17/20 anonim ***** válasza:
53%
Hát strandon attól nem kell félned legalább, hogy elsüllyedsz... amúgy meg tudod minden pénz kérdése, ha meg tudod fizetni akkor nem foglalkoznak a kockázatokkal.
2020. aug. 30. 23:24
 18/20 anonim ***** válasza:
74%
Valóban előbb azzal kéne foglalkoznod, hogy az egészséged helyreálljon. Utána ha még akarsz új cicit, akkor az alkatodnak megfelelőt. Szerintem nagyon hülyén néz ki egy pici lány hatalmas mellekkel, egyszerűen aránytalan.
2020. aug. 30. 23:30
 19/20 anonim ***** válasza:
79%

Szakemberhez kéne fordulni.

Ez egy komoly betegség. Nem testalkat vagy divat.

(Egy tipikus anorexiásnak általában nincs libidója, és elmarad a menzesze. Remélem csak úgy mondod, hogy anorexia, és nem is érted mi az...)

Egy ex-anorexiás.

2020. aug. 31. 01:20
 20/20 anonim ***** válasza:
77%
Egek! Már törölte is magát. Kár...
2020. szept. 1. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!