Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti a pasitok kedvéért csináltatnátok szilikon melleket?
Nem. Egy pasi nem ér annyit hogy kés alá feküdjek . Még akkor se ha Ő fizeti.
Ha nem tetszik neki amit a természet adott akkor mehet Isten hírivel ott az ajtó..
Talán akkor feküdnék kés alá ha olyan pici cicim lenne hogy semmi nőiesség nem lenne.
De ilyen gondom nincs D kosaras mellekkel vagyok " megáldva"
23 N
Nem soha !!
De felvarratást fizethetné :) Abba bele mennék..
Szilikon nem kellene , max ha kicsi lenne a mellem, de akkor is csak magamért tenném.
Soha nem más kedvéért :P
Lányoknak szólt a kérdés, de én válaszolnék férfiként.
Legalább annyian szeretik a kis melleket, mint ahányan a nagyokat, ezért ökörség egy mellnagyobbítást végrehajtani bárkinek a kedvéért.
Nincs baj a szilikonmellekkel, amíg nem néznek ki labdának, de csak akkor csináltassátok meg, ha ti akarjátok, lányok, mások kedvéért ne már!
Egy pasi sem ér annyit hogy én bármit csináljak a melleimmel. Nem lógnak közepes méretűek nincsenek útban ha nagyobb lenne az lenne a baj ha kisebb az meg nem zavarna túlságosan, van akinek az tetszik.
A labda szilikon mellektől olyan érzésem lesz hogy fel akarom őket vágni és megnézni mi van belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!