Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki erősen lábfétises?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki erősen lábfétises?

Figyelt kérdés
Ez kinek miben nyilvánul meg? :)

2020. aug. 30. 00:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is az vagyok. Láb-, (magassarkú) cipő-, és csizmafétises. Imádom masszírozni, kényeztetni, csókolgatni, nyalogatni a lábakat, talpakat, sarkat, lábujjakat, vádlit. A cipőket, csizmákat is szeretem tisztára nyalni. A talpukat is. Szeretem ha lábbal kiverik nekem és rájuk élvezhetek.
2020. szept. 20. 21:04
 12/16 anonim ***** válasza:

"azért van ez így, mert az utóbbiak "természetesen" erotikus testrészek."

Tehát ha valaki azt mondja, hogy de jó feneke van a csajnak akkor az természetesen erotikus de ha azt mondja egy férfi hogy de jó lábai vannak akkor az fétises ?

2020. szept. 20. 21:12
 13/16 anonim ***** válasza:
# 12 Nem feltétlen. De ha a lábakat fétis tárgyként kezeli, és imádja, akkor igen.
2020. szept. 20. 21:37
 14/16 anonim ***** válasza:
A szép hosszú ujjakkal,formás lábfejekkel,szexi talpacskákkal rendelkező hölgyek látványától nagyon felizgulok. Ha találbék ilyen lán
2020. okt. 25. 05:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha csak magamból indulok ki, én mindig vonzónak találtam a szép női lábfejeket, amikor szingli voltam még, és amikor csak tudtam, mindig ránéztem a számomra szép lányok lábfejére is, mindig felizgatott a látványuk, és ha még szépen ki is volt festve a körmük, még tett is rá egy lapáttal (bár nem elvárás tőlem a kifestett köröm, csak ápolt legyen). Mióta feleségem van, csak az övé érdekel, és az övé is ugyancsak szép. Felizgat, amikor csikizhetem, és régen is jó érzés volt nekem, ha volt olyan csaj, aki szimpi volt, és csiklandozhattam a talpát, ha vevő volt rá. Ugyanakkor nekem is erogén zónám a talpam, ill. az egész lábfejem, és izgató nekem, ha a feleségem csikizi, és régen is, amikor valamelyik nekem tetsző csaj csikizte. (Persze mindez csak a mezítlábas lábamon.) Nem tudom, hogy így fétisesnek számítok e, mert a láb puszilgatás, nyalogatás ugyanakkor nem volt soha jellemző rám, csak a csikizés, és a masszírozás.

35F

2020. nov. 12. 14:00
 16/16 anonim ***** válasza:

Akit legalább annyira vonzanak a lábak, mint az egyéb szexuálisan izgató testrészek. Női testrészek esetében például a mellek, a fenék, a hát stb. Én is ilyen vagyok például.

21/F

2020. nov. 16. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!