Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki erősen lábfétises?
Figyelt kérdés
Ez kinek miben nyilvánul meg? :)2020. aug. 30. 00:30
2/16 anonim válasza:
Azt hiszem, hogy én az vagyok, mert sokszor eszembe jut és nagyon tetszenek a formás szép női lábak. Miben nyilvánul meg? Igazából semmiben, mert nem csinálom de, ha lenne barátnőm akkor ez egy plusz dolog lenne amit szeretnék szex közben/előtt csinálni.
4/16 anonim válasza:
Aki először egy nő lábát nézi meg nem a mellét vagy a fenekét.
Aki többre értékeli ha egy nő lábát simogathatja mint ha a fenekét vagy a mellét fogdosná.
Ha egy férfi a nő mellbimbóját csókolja meg akkor az erotikus ha a lábát akkor undorító.
Érdekes, hogy mell vagy fenék fétises kérdések nincsenek.
5/16 anonim válasza:
Utolsó: azért van ez így, mert az utóbbiak "természetesen" erotikus testrészek. A mell azért, mert a felegyenesedett ember számára izgató, onnan jön az anyatej, a nő számára különösen érzékeny testrész. A fenék még abból az időből maradt vissza, amikor még négykézláb jártunk, és hátulról tettük boldoggá egymást :)
6/16 anonim válasza:
Aki nézte a Vikingeket, egyik részben van olyan jelenet, amikor a látó tanácsolta Ragnar -nak, hogy ha nem tud dönteni két nő között, akkor azt válaszza, akinek szebb a lába. Másik jelenet, amikor azt a rabszolgáját később dézsában fürdeti, és közben van egy lábas jelenet, ahogyan végigcsókolja. Szóval nem újkeletű dolog, csak régen annyi betegebb dolog volt mindennapos, hogy ez nem számított annak.
7/16 anonim válasza:
Én. Imádom nézni szebbnél szebb női lábfejeket, kár, hogy nem élhetem ezt ki. Tetstzik a nő lábfeje, talpa:).
8/16 anonim válasza:
Én. Abban nyilvánul meg, hogy kívánom a nő lábfejét, talpát, szeretem puszilgatni, nyalni, alatta lenni.
9/16 anonim válasza:
8/8 nagyon jól leírta.
Nálam is ugyanez.
Sokszor nagyobb, és erősebb izgató hatással van rám, egy ápolt szexi női lábfej, mint a mellek pl.
10/16 anonim válasza:
én a szép szexi női lábat szeretem
szexi lábujjak, kifestett köröm, ha sportos és formás,
szandiban, papucs, cipő vagy mezitláb
és kényeztethetne vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!