Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen magasak lennétek ha választhatnátok?
Figyelt kérdés
Fiúk és Lányok véleményére is kíváncsi vagyok!
Ird le hogy most mennyi vagy, és mennyi lennél ha választhatnál.
És a korodat is légyszi!
2020. aug. 29. 12:04
11/20 anonim válasza:
187cm vagyok én magassagra okes vagyok,de nincs önbizalmam és a nők a hatarozott,bunkóbb pasikat szeretik,ez van
12/20 anonim válasza:
190 vagyok, tökéletes, nem változtatnék
24/F
13/20 anonim válasza:
190 cm vagyok és nem akarok magasabb lenni. Adnék 3 centit ebből a farkamhoz, akkor lenne 18 cm az. 😬
14/20 anonim válasza:
186 cm. Megfelelő, de néha sok. Pl szűkebb autókban, villamos kapaszkodók lefejelése. normál - 200 cm-es - ágytakaró nem elég hosszú (szerencsére van 220 cm-es!).
A cipő vétel is problémás, de ez egy másik kérdés válasza lenne... :-)
15/20 anonim válasza:
1.84 cm. vagyok, ez így jó. (F38)
16/20 anonim válasza:
186 cm vagyok. Teljesen meg vagyok elégedve ezzel a magassággal.
23F
17/20 anonim válasza:
170 vagyok és ha választhatnék is 170 lennék
19/l
18/20 anonim válasza:
180 cm lány vagyok, és mindig is utáltam. 170 cm lennék legszívesebben, mert ehhez a magassághoz már felvehetnék magassarkút és az ismerkedéssel sem lenne problémám.
19/20 Á.Zoli válasza:
179 vagyok szívesen lennék 190cm magas a mostani alkatommal kiterjesztve ahhoz a magassághoz... 😊
20/20 anonim válasza:
192 cm vagyok, és 192 cm szeretnék lenni. Ez tökéletes. 24f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!