Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen magasak lennétek ha választhatnátok?
Figyelt kérdés
Fiúk és Lányok véleményére is kíváncsi vagyok!
Ird le hogy most mennyi vagy, és mennyi lennél ha választhatnál.
És a korodat is légyszi!
2020. aug. 29. 12:04
1/20 anonim válasza:
Én 175 vagyok, de sose gondolkoztam azon hogy más is lehetnék, mert ez pont jó így.
2/20 anonim válasza:
152 cm vagyok, most sincs problémám a magasságommal, de pár centit nőhettem volna még
3/20 anonim válasza:
25/F
170 körül vagyok és nagyon szar, hogy szinte mindenki magasabb nálam.
Ha jó genetikám lenne akkor 175-180 körül jó lenne, de csak akkor ha nem lennék mellé pálcika
4/20 anonim válasza:
176 cm vagyok és nekem ez tökéletes.
21/L
5/20 anonim válasza:
155 vagyok, jó lenne egy 5-10 cm+
7/20 anonim válasza:
167 vagyok, ez így nekem teljesen jó :D 17/L
10/20 anonim válasza:
197 cm vagyok. Levennék kb 5-7 centit. Ha hiszitek, ha nem, de sok csajnak ez már túl magas. Szerintem a 185-190 centis srácoknak a legjobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!