Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem kivánom?
Figyelt kérdés
19 eves vagyok es egy eve vagyok egyutt a parommal. Mostanaban a szex unalmas lett es elkezdtem eszrevenni hogy mar nem olyan mint az elejen. Sokszor csak csinaljuk hogy lenyugodjunk. Pedig nagyon vagyom a nagy szikrara mint regen. Nem tudom hogy mindig ez lesz e. Baratnom azt mondja mindenkit megun az ember egyszer.2020. aug. 28. 08:59
1/9 anonim válasza:
Szia.
Akkor a párodnak minek kapcsolat ha "mindenkit megun az ember"? jó hozzáállás mit ne mondjak? De ha így gondolja akkor inkább most szállj ki belőle és add ki az útját.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem a baratom mondta ezt hanem a barati tarsasagbol a baratnom. Bocsi felreertheto volt
2020. aug. 28. 09:07
3/9 anonim válasza:
Célszerűbb lenne leülni és megbeszélni a dolgokat emberek módjára. ha nem juttok eredményre vagy nem javul akkor szomorú tény van.
4/9 anonim válasza:
Miért nem dobjátok fel valamivel? Ha minden nap ugyanazt eszed ugyanúgy, persze hogy unalmassá válik...
5/9 anonim válasza:
“Baratnom azt mondja mindenkit megun az ember egyszer.“?????
Akkori ő megunt téged?
Szerintem sosem késő kicsit fol dobni az ellaposodt vágyakat, ez mindketotokre vonatkozik.
Csak egy ki fantáziára van szugsegetek :)
6/9 anonim válasza:
Nekem ennél is kevesebb, csak fél év kellett hozzá, hogy kezdjem laposnak érezni a szexuális életünk. Az a fajta újdonság, ami a legelején volt (hogy gyakorlatilag a semmi is fantasztikusan izgalmasnak tűnt) nem fog visszatérni, tenni kell érte, ötletelni, új dolgokat felfedezni, új helyzeteket behozni, egymás új oldalait megtapasztalni.
7/9 anonim válasza:
Nem, nem unsz meg mindenkit csak akivel nem passzolsz össze (egy idő múlva ahogy múlik a rózsaszín köd elkezdenek kijönni a problémák) ÉS ahol nem tesznek érte (akár nap mint nap) hogy fenntartsák a tüzet. Ellaposodott a kapcsolatotok, vagy leültök megbeszélni és kitaláljátok mit tehetnétek érte, vagy elengeditek egymás kezét. 19 éves vagy, előtted az élet, ha nem működik a dolog akkor ne ragadj bele egy lapos kapcsolatba ha már nem tudjátok "megjavítani".
8/9 anonim válasza:
Utolsónál a pont. A szerelemért felelős hormonok fél-két év alatt bomlanak le az emberi szervezetben. Hogy mi marad utána, az két fél hozzáállásán múlik.
9/9 anonim válasza:
Hát igen, ilyen fiatalon még csak ilyen kapcsolatok vannak többnyire, de ez nem baj, előbb több embert meg kell ismerni, amíg el nem jön az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!