Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Már nem kivánom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem kivánom?

Figyelt kérdés
19 eves vagyok es egy eve vagyok egyutt a parommal. Mostanaban a szex unalmas lett es elkezdtem eszrevenni hogy mar nem olyan mint az elejen. Sokszor csak csinaljuk hogy lenyugodjunk. Pedig nagyon vagyom a nagy szikrara mint regen. Nem tudom hogy mindig ez lesz e. Baratnom azt mondja mindenkit megun az ember egyszer.

2020. aug. 28. 08:59
 1/9 anonim ***** válasza:
61%

Szia.

Akkor a párodnak minek kapcsolat ha "mindenkit megun az ember"? jó hozzáállás mit ne mondjak? De ha így gondolja akkor inkább most szállj ki belőle és add ki az útját.

2020. aug. 28. 09:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem a baratom mondta ezt hanem a barati tarsasagbol a baratnom. Bocsi felreertheto volt
2020. aug. 28. 09:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Célszerűbb lenne leülni és megbeszélni a dolgokat emberek módjára. ha nem juttok eredményre vagy nem javul akkor szomorú tény van.
2020. aug. 28. 09:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem dobjátok fel valamivel? Ha minden nap ugyanazt eszed ugyanúgy, persze hogy unalmassá válik...
2020. aug. 28. 09:19
 5/9 anonim ***** válasza:
43%

“Baratnom azt mondja mindenkit megun az ember egyszer.“?????

Akkori ő megunt téged?

Szerintem sosem késő kicsit fol dobni az ellaposodt vágyakat, ez mindketotokre vonatkozik.

Csak egy ki fantáziára van szugsegetek :)

2020. aug. 28. 10:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem ennél is kevesebb, csak fél év kellett hozzá, hogy kezdjem laposnak érezni a szexuális életünk. Az a fajta újdonság, ami a legelején volt (hogy gyakorlatilag a semmi is fantasztikusan izgalmasnak tűnt) nem fog visszatérni, tenni kell érte, ötletelni, új dolgokat felfedezni, új helyzeteket behozni, egymás új oldalait megtapasztalni.
2020. aug. 28. 11:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem, nem unsz meg mindenkit csak akivel nem passzolsz össze (egy idő múlva ahogy múlik a rózsaszín köd elkezdenek kijönni a problémák) ÉS ahol nem tesznek érte (akár nap mint nap) hogy fenntartsák a tüzet. Ellaposodott a kapcsolatotok, vagy leültök megbeszélni és kitaláljátok mit tehetnétek érte, vagy elengeditek egymás kezét. 19 éves vagy, előtted az élet, ha nem működik a dolog akkor ne ragadj bele egy lapos kapcsolatba ha már nem tudjátok "megjavítani".
2020. aug. 28. 13:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónál a pont. A szerelemért felelős hormonok fél-két év alatt bomlanak le az emberi szervezetben. Hogy mi marad utána, az két fél hozzáállásán múlik.
2020. aug. 29. 12:56
 9/9 anonim ***** válasza:
51%
Hát igen, ilyen fiatalon még csak ilyen kapcsolatok vannak többnyire, de ez nem baj, előbb több embert meg kell ismerni, amíg el nem jön az igazi.
2020. aug. 30. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!