Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert kivanom ennyire?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert kivanom ennyire?

Figyelt kérdés

Egy honapja vagyok egyutt a barátommal de egyszerűen minden pillanatba kivanom a szexet.ket harom naponta szoktunk mert o faradt sokat dolgozik de akkor se merek en kezdeményezni mert felek hogy qrvanak tart.az a baj

hogy soha nem tudok elmenni szex kozbe es mikor kezdem élvezni mindig elmegy.kicsit durvábban is szeretnem a dolgokat de ezt sem merem neki megmondani.es buntudatom van hogy ezt erzem

18/L

2020. aug. 7. 23:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert 18 éves vagy és mert szereted. Anno amikor hasonló korúak voltunk az akkori párommal - szerencsénkre megadatott hogy nem kellett dolgozni, mert nyári szünet volt a suliban - ki sem szálltunk szinte az ágyból :)

Teljesen normális jelenség. S kezdeményezz nyugodtan, nem fog k-nak tartani! Sőt igenis kezdeményezz!!! Érezze hogy kívánod, hogy oda vagy érte!

2020. aug. 7. 23:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű, csak vegyél bátorságot és mondd el. Nem fog semmi rosszat gondolni:)
2020. aug. 7. 23:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen még nem tudod, de később úgyis rájössz, hogy teljesen felesleges és káros, ha nem vagy teljesen őszinte mindenben. Hidd el, ez így van. Úgyhogy nyugodtan mondj el neki mindent, ami benned van. Ez vezet előrébb.
2020. aug. 7. 23:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Bár ilyen barátnőm lenne nekem.

19F

2020. aug. 7. 23:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon aranyos vagy:) Örülj, élvezd, teljesen normális, és nyugodtan kezdeményezz bármit, imádni fogja! Viszont fontos lenne hogy rád is figyeljen. Próbáld meg te átvenni az irányítást, úgy csináld ahogy neked jó. Ő majd ráér ha te végeztél:)
2020. aug. 7. 23:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért kívánod ennyire? Mert jólesik :D A fickó nagyon örülhet ha ilyen csaja van, aki odavan a szexért. Kezdeményezz nyugodtan, hidd el nem fog haragudni érte. Szeretjük tudni,hallani hogy jók vagyunk az ágyban, és azt is ha a csajunk megőrül értünk.
2020. aug. 8. 00:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én fél éve vagyok a csajommal. Ha van egy egész napunk együtt, akkor háromszor vagy négyszer is csináljuk egy nap. Neki alkalmanként legalább félóra kell, elég éhes típus. Szerintem ez a szerelem és a szexéhség keveréke.
2020. aug. 8. 00:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a csajom sosem mondta es sosem mezdemenyezett. Viszont ha egy nap 4-5y kezdemenyeztem sosem colt ellenere. Viszont jol esne vagy esett volna ha kezdemenyezett volna. Ilyen baratnom.lehetne most soha abudos eletben elnem hagynam. Mondhat barki barmit de en irigy vagyok. A csajomnak volt tobb orgazmusa is egy menet alatt de en irigy vagyok erre a csavora. Tudlm nem szep dolog de ieigy vagyok,hogy ilyen csaja lehet. En egy ilyen csajert nem tudom hogy mit nem adnek meg... 19f
2020. aug. 8. 00:29
 9/9 anonim ***** válasza:
42%
Mert még új számodra
2020. aug. 8. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!